‘Remote Afrika’
Congo-Brazaville

Luxe reizen Zuid-Afrika

Ontdek remote Congo-Brazzaville

Sao Tome
Deze dertien-daagse reis is alleen geschikt voor de avontuurlijke reiziger. Het Odzala-Kokoua Nationale Park ligt in het hart van het Congo Bassin van de Republiek Congo. Niet te verwarren met buurland, Democratische Republiek Congo (DRC). Het is een spannende en opwindende belevenis om de laaglandgorilla’s en het bijzondere eco-systeem van dit stuk ongerept regenwoud van zo dichtbij te bewonderen. De drie lodges in dit afgezonderde gebied zijn schitterend gelegen en bieden je derhalve toch nog iets meer dan het basiscomfort.

Voorbeeldreizen

Luxe Inspiratiereizen West-Africa

African Luxury heeft al enkele prachtige reizen samengesteld. Best experiences collected zeg maar. Van reizigers en avonturiers die alle indrukwekkende ervaringen hebben meegemaakt. En van ons, onze gidsen, locals, en collega’s. De reizen zijn als een filmedit. Keep discovering weet je nog. Als jij twee keer hetzelfde meemaakt doen wij iets niet goed. Ons vak is ervaringen editten. In je luxe hangmat van de lodge nagenieten van een week stoffig stijf verende terreinwagens. Vanaf de veranda van je luxe tent de breathtaking scenery van de afrikaanse wildernis als life wallpaper hebben.

Congo Brazaville in de hoofdrol

Video afspelen

Verhalen

Zuid-Afrika Inspiratie
Stories

Video afspelen over Reisvoorwaarden - African Luxury

Veelgestelde vragen

Wat je over Congo-Brazzavlille weten

Het klimaat in het Congo Basin is tropisch, met relatief veel regen in bepaalde periodes van het jaar. De gemiddelde minimumtemperatuur is 20ºC, terwijl de gemiddelde maximumtemperatuur is 32ºC De meeste regen valt van februari tot juni en in de maanden september en oktober.
Air France vliegt dagelijks met een dagvlucht via Parijs naar Brazzaville.  
Een visum is vereist voor Congo en Centraal-Afrikaanse Republiek. Je ontvangt van ons een uitnodigingsbrief die je nodig hebt voor het verkrijgen van een visum.
Je bezoek een Malaria gebied, vaccinatie’s: DTP, verklaring van dokter dat je geen mazzelen hebt, gele koorts en Covid PRC test. 

Onze belofte

Waarom African Luxury?

Bij jouw vakantie hoort een onbezorgd gevoel. Daarom is African Luxury aangesloten bij verschillende brancheorganisaties en maken wij er werk van om onze partners ter plaatse en de accommodaties op onze website regelmatig zelf te bezoeken. Zo kun jij met een goed gevoel vertrekken én thuiskomen.

Je reisbescheiden altijd bij de hand in je persoonlijke travel app. Hierin kun je ook onze reistips bekijken en je ervaringen delen. Voor het maken van reserveringen of het regelen van andere praktische zaken onderweg is altijd een lokale vertegenwoordiger bereikbaar.

Het genoegen van reizen zit ‘m vaak in de kleinste details. Daarom kiezen wij voor luxe accommodaties. Dat zijn accommodaties die we persoonlijk uitzoeken of die ons worden aanbevolen door mensen die onze definitie van luxe onderschrijven. Wij associëren luxe met het hebben van unieke en individuele ervaringen. Het gevoel onderdeel te zijn van een bijzondere en persoonlijke gebeurtenis. Luxe is ook comfort en van alle gemakken voorzien. Onze luxe geeft je altijd het gevoel een enorme bofkont te zijn.

Afrika is ritme. Afrika is kennis. Afrika is wijsheid. Er is elke dag wel iets om je over te verwonderen. Wij nemen je graag mee naar al die plekken. Waar anderen bestemmingen blijven toevoegen en kiezen voor een voor-elk-wat-wils strategie, liggen de wortels van African Luxury diep in de Afrikaanse rode aarde. Terra Africana. Keep discovering, het zit in ieder mens. Die drang om te willen weten. Het is zo mooi. Dat heet leven.

KOM IN CONTACT

Ontdek Sao Tome samen met ons

Renate Koper

Renate Koper

"Afrika kenner"

AFRICAN LUXURY @ HOME

Haal Afrika in huis

Al járen dromen we ervan maar nooit iets mee gedaan. Iedere keer als we thuis komen van een nieuwe rondreis stuiteren we van inspiratie over wat we onderweg allemaal hebben gezien. Tuurlijk, de natuur, het wildleven en die prachtige mensen doen een flinke duit in het spreekwoordelijke inspi-zakje. Maar wij kunnen van Afrika geen genoeg krijgen en willen meer. We willen Afrika ook thuis. Daarom beginnen we African Luxury @ home. Een webshop boordevol Afrika voor in en rondom jouw huis. En om onze gidsen, lokale huisvlijt en conservation work minder afhankelijk te maken van toerisme. Dat vooral ook.

Alle mooie accessoires uit Afrika die je via African Luxury kan bestellen .
Via onze webshop kan je dit prachtige beddengoed bestellen, net zoals in Afrika heb ervaren tijden je reis

Naam artikel

€ 350,-