Familiereis Bush & Beach

12 DAGEN

De reis in 'n
notendop

Met het hele gezin op een safari in het Krugerpark en afsluiten met een aantal heerlijke dagen aan zee in het idyllische Mozambique, wie wil dat nou niet? Wij hebben gekozen voor een privé-safarilodge waar kinderen van alle leeftijden welkom zijn en je met het hele gezin op zoek gaat naar de Big Five. Daarna verblijf je in een prachtige villa dicht bij de Panoramaroute en maakt daar wat uitstapjes om vervolgens je reis af te sluiten in een privévilla aan een warm hagelwit strand in Mozambique. Een heerlijke reis.

De hoogtepunten

Prijs vanaf

€ 5.500,-p.p.

  • Inclusief; alle vluchten, transfer, accommodaties en safari’s

VOORBEELD REIZEN

Reis in Beeld

Dag 1 - 2

Johannesburg

Meestal kom je ergens in de avond aan in Johannesburg waar onze lokale vertegenwoordiger al op je wacht en je veilig en snel naar je hotel brengt. Misschien nog even een slaapmutsje, een snelle douche en dan lekker slapen. De volgende dag, na het ontbijt wordt je huurauto bezorgd en reis je op je gemak naar het Krugerpark.

Johannesburg

Accommodaties

InterContinental OR Tambo

Luxe

Het bekroonde InterContinental Johannesburg O.R. Tambo Airport is het enige luxe luchthavenhotel van Zuid-Afrika. Het biedt reizigers een luxe en aangenaam verblijf bij aankomst of voorafgaand aan vertrek.

Dag 2 - 5

Krugerpark

Het Krugerpark, het meest bekende en grootste wildreservaat van Zuid Afrika, staat bekend om de grote variëteit aan dieren. Natuurlijk zijn er de “Big Five”, de leeuw, de buffel, het luipaard, de neushoorn en de olifant, maar daarnaast tref je er ook giraffes, nijlpaarden, zebra’s, kudu’s en bavianen in grote getalen aan.

Krugerpark

Accommodaties

Nottens Bush Camp

Luxe

Dit safari kamp is al decennia een begrip. De sfeer is heerlijk down-to-earth, knus in de bush, zullen we maar zeggen. De 6 huisjes liggen verspreid over het terrein en de beschuttende takken van Afrikaanse ebbe- en marulabomen.

Dag 5 - 7

Panorama Route

Vanuit het Krugerpark rijden jullie richting het Jock of the Bushveld Conservancy nabij White Rivier. Het ligt nèt buiten het Kruger Park, maar is wel een onderdeel van het Greater Kruger Park. Het is vernoemd naar een bekend Zuid-Afrikaans kinderboek, waarin een hond Jock allerlei avonturen meemaakt. De komende dagen staan in het teken van het verkennen en ontdekken van de omgeving… in de ‘pootsporen’ van Jock, zeg maar.

Panorama Route

Accommodaties

umSisi House

Luxe

umSisi House is ideaal voor kleine groepen en gezinnen, compleet met een prachtige tuin en een ruim zwembad. Een perfecte uitvalsbasis om de omgeving te leren kennen.

Dag 7- 11

Vilanculos

Na het ontbijt vlieg je naar Mozambique. Daar aangekomen volgen vijf zonovergoten dagen met wat wij “Barefoot Luxury” noemen. Je ontspant, je neemt ’s een duik, je maakt een tinkelend geluid met de ijsblokjes in je glas en… je geniet. Van elkaar, van de omgeving en van de gastvrijheid.

Vilanculos

Accommodaties

Santorini villa's

Luxe Plus

De invloed van Santorini, het bekende blauw-witte Griekse eiland, is zeker de inspiratie geweest voor dit zeer luxe resort. Er zijn twee villa’s, ideaal voor gezinnen en een aantal suites, allemaal met uitzicht op de knalblauwe Indische oceaan.

DAG 11 - 12

Amsterdam

Na het ontbijt vertrek je van deze idyllische stek per transfer via Vilanculos naar de luchthaven van Johannesburg waar je aan boord stapt van je vlucht naar huis.

Reis in kaart

Onze belofte

Waarom African Luxury?

Bij jouw vakantie hoort een onbezorgd gevoel. Daarom is African Luxury aangesloten bij verschillende brancheorganisaties en maken wij er werk van om onze partners ter plaatse en de accommodaties op onze website regelmatig zelf te bezoeken. Zo kun jij met een goed gevoel vertrekken én thuiskomen.

Je reisbescheiden altijd bij de hand in je persoonlijke travel app. Hierin kun je ook onze reistips bekijken en je ervaringen delen. Voor het maken van reserveringen of het regelen van andere praktische zaken onderweg is altijd een lokale vertegenwoordiger bereikbaar.

Het genoegen van reizen zit ‘m vaak in de kleinste details. Daarom kiezen wij voor luxe accommodaties. Dat zijn accommodaties die we persoonlijk uitzoeken of die ons worden aanbevolen door mensen die onze definitie van luxe onderschrijven. Wij associëren luxe met het hebben van unieke en individuele ervaringen. Het gevoel onderdeel te zijn van een bijzondere en persoonlijke gebeurtenis. Luxe is ook comfort en van alle gemakken voorzien. Onze luxe geeft je altijd het gevoel een enorme bofkont te zijn.

Afrika is ritme. Afrika is kennis. Afrika is wijsheid. Er is elke dag wel iets om je over te verwonderen. Wij nemen je graag mee naar al die plekken. Waar anderen bestemmingen blijven toevoegen en kiezen voor een voor-elk-wat-wils strategie, liggen de wortels van African Luxury diep in de Afrikaanse rode aarde. Terra Africana. Keep discovering, het zit in ieder mens. Die drang om te willen weten. Het is zo mooi. Dat heet leven.

KOM IN CONTACT

Ontdek Afrika samen met ons

Renate Koper

Renate Koper

"Afrika kenner"

Voorbeeldreizen

Luxe Inspiratiereizen Afrika

African Luxury heeft al enkele prachtige reizen samengesteld. Best experiences collected zeg maar. Van reizigers en avonturiers die alle indrukwekkende ervaringen hebben meegemaakt. En van ons, onze gidsen, locals, en collega’s. De reizen zijn als een filmedit. Keep discovering weet je nog. Als jij twee keer hetzelfde meemaakt doen wij iets niet goed. Ons vak is ervaringen editten. In je luxe hangmat van de lodge nagenieten van een week stoffig stijf verende terreinwagens. Vanaf de veranda van je luxe tent de breathtaking scenery van de afrikaanse wildernis als life wallpaper hebben.

De Oryx staan op de dorre vlaktes van de Kalahari woestijn op zoek naar eten. Voor de foto onderbreken ze even dit ritueel.

Grandioze Safari Rondreis in de Kaap & Kalahari

12 DAGEN

Vanaf

€ 10.750,-p.p.

Water, Wijn en Wildernis - African Luxury

Water, Wijn en Wildernis

12 DAGEN

Vanaf

€ 3.140,-p.p.

makweti-Boma-Dinners-welgevonden-african-luxury

Wilde Dieren en Wuivende Palmen

14 DAGEN

Vanaf

€ 5.800,-p.p.

Leeuw met een lach op zijn snuit maar onderschat hem niet het blijft een jachtdier.

Life After Football

11 DAGEN

Vanaf

€ 15.800,- p.p.

Cape Town - experience-africa - African Luxury

De Zuidkust Route

16 DAGEN

Vanaf

€ 4.290,-p.p.

De werelderfgoederen van Kwazula Natal - African Luxury

De Werelderfgoederen Conservation Reis

17 DAGEN

Vanaf

€ 5.590,- p.p.

Header -Zuidkust-familie reis-African Luxury

De Zuidkust met Familie

16 DAGEN

Vanaf

€ 3.395,-p.p.

Singita Boulders - African luxury

Luxury Zuidelijk Afrika

13 DAGEN

Vanaf

€ 14.500,-p.p.

Choose language.

KOM IN CONTACT

Reisadvies op maat

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacy beleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.