Zinderend Zimbabwe

12 DAGEN

De reis in 'n
notendop

Aan het begin van de reis staan de wereldberoemde Victoria watervallen al op het programma. Zorg dat je droog blijft. Na de verkoeling wordt het wilder. In het noordwesten ligt het grootste en meest bekende park van Zimbabwe, Hwange National Park. Wat ons betreft misschien wel het mooiste park van Afrika. Lake Kariba in Zimbabwe en het omliggende Matusadona National Park leent zich uitstekend voor het maken van onvergetelijke safari’s. Een natte en wilde reis!

De hoogtepunten

Prijs vanaf

€ 5.400,-p.p.

  • Inclusief vluchten en accommodaties

VOORBEELD REIZEN

Reis in Beeld

Dag 1 - 2

Johannesburg

Je wordt op het vliegveld van Johannesburg opgewacht door één van onze lokale vertegenwoordigers die brengt je persoonlijk naar je hotel op de luchthaven. De volgende dag vlieg je via Johannesburg door naar Victoria Falls.

Johannesburg

Accommodaties

InterContinental OR Tambo

Luxe

Het bekroonde InterContinental Johannesburg O.R. Tambo Airport is het enige luxe luchthavenhotel van Zuid-Afrika. Het biedt reizigers een luxe en aangenaam verblijf bij aankomst of voorafgaand aan vertrek.

Dag 2 - 5

Victoria Falls

Het is moeilijk te beslissen wat je gaat doen komende dagen in ‘Vic Falls. Er is zo veel keuze! Vergaap je aan de Victoria’watervallen en lunch daarna op het terras van het Lookout Café, terwijl 120 meter onder je de Zambezi voorbijraast. Of doe de Victoria Falls Canopy Tour en klauter en roetsj je door het bladerdak van het regenwoud. Je maakt ook vast een game drive in het Zambezi National Park en een boottocht over de rivier. Was het Afrikaanse stof van je af in het dompelbad bij je tentsuite terwijl je geniet van het uitzicht over de rivier en luistert naar een symfonie van vogelgezang, ruisend water en bush geluiden.

Victoria Falls

Accommodaties

Victoria Falls River Lodge

Luxe Plus

Ons luxe pareltje gelegen aan de Zambezi rivier, waar olifanten en nijlpaarden regelmatig voor de lodge langs lopen is absoluut geweldig. Je verblijft in een ruime luxe suite met eigen plunge pool en niet onbelangrijk, een uitstekende keuken.

Dag 5 - 8

Hwange NP

Verscholen onder het bladerdak van acaciabomen vind je, aan de enige waterbron in de wijde omgeving, je kamp voor de komende 3 nachten. Je wordt hier gewekt door neushoornvogels en in de ochtendmist zie je olifanten, kudu’s, giraffen en zebra’s naar de waterpoel komen. Leeuwen, luipaarden en Afrikaanse wilde honden zijn maar een paar van de ongeveer honderd zoogdiersoorten die in Hwange National Park leven en met de ervaren gidsen van je kamp ga je naar hen op zoek. Aan het eind van de dag neem je een weldadig bad of een verkwikkende buitendouche terwijl buffels en antilopen langs je veranda slenteren.

Hwange NP

Accommodaties

The Hide

Luxe Plus

The Hide is een luxe safari lodge op een privé-concessie in het Hwange NP. Vanuit je Luxe tented suite spot je het wild wat bij de drukbezochte drinkplaats gaat drinken.

Dag 8 - 11

Lake Kariba

Aan de oevers van een van de grootste én mooiste  meren ter wereld, Lake Kariba, liggen de mooiste kampen. Iedere ochtend word je wakker met prachtige uitzichten over het water en de Matusadona-bergketen. Als je een vogelaar bent, word je hier heel gelukkig. Zelfs vanuit je bed kun je genieten van het bontgekleurde gefladder van vogels die in de nevel van discreet geplaatste sprinklers komen spelen. Ga met een boot het meer op en streep heel veel vogelsoorten van je checklist. Vang dan meteen even je eigen avondmaal: Lake Kariba zit bomvol tijgervissen en tilapia. Natuurlijk ga je ook op wandel- en jeepsafari en ontmoet je olifanten, leeuwen en cheeta’s.

Lake Kariba

Accommodaties

Changa camp

Luxe

Het kamp ligt aan het prachtige Lake Kariba in een privé concessie in het Matusadona National Park. Met slechtst 8 luxe safari tenten in oost Afrikaanse stijl met een binnen én buiten douche en een verzonken ligbad.

DAG 11 - 12

Amsterdam

Je reis is voorbijgevlogen en het is tijd om terug te vliegen naar huis. Je verlaat Zimbabwe, maar Zimbabwe verlaat jou niet: dit prachtige land zit voortaan in je hoofd en je hart.

Reis in kaart

Onze belofte

Waarom African Luxury?

Bij jouw vakantie hoort een onbezorgd gevoel. Daarom is African Luxury aangesloten bij verschillende brancheorganisaties en maken wij er werk van om onze partners ter plaatse en de accommodaties op onze website regelmatig zelf te bezoeken. Zo kun jij met een goed gevoel vertrekken én thuiskomen.

Je reisbescheiden altijd bij de hand in je persoonlijke travel app. Hierin kun je ook onze reistips bekijken en je ervaringen delen. Voor het maken van reserveringen of het regelen van andere praktische zaken onderweg is altijd een lokale vertegenwoordiger bereikbaar.

Het genoegen van reizen zit ‘m vaak in de kleinste details. Daarom kiezen wij voor luxe accommodaties. Dat zijn accommodaties die we persoonlijk uitzoeken of die ons worden aanbevolen door mensen die onze definitie van luxe onderschrijven. Wij associëren luxe met het hebben van unieke en individuele ervaringen. Het gevoel onderdeel te zijn van een bijzondere en persoonlijke gebeurtenis. Luxe is ook comfort en van alle gemakken voorzien. Onze luxe geeft je altijd het gevoel een enorme bofkont te zijn.

Afrika is ritme. Afrika is kennis. Afrika is wijsheid. Er is elke dag wel iets om je over te verwonderen. Wij nemen je graag mee naar al die plekken. Waar anderen bestemmingen blijven toevoegen en kiezen voor een voor-elk-wat-wils strategie, liggen de wortels van African Luxury diep in de Afrikaanse rode aarde. Terra Africana. Keep discovering, het zit in ieder mens. Die drang om te willen weten. Het is zo mooi. Dat heet leven.

KOM IN CONTACT

Ontdek Afrika samen met ons

Renate Koper

Renate Koper

"Afrika kenner"

Voorbeeldreizen

Luxe Inspiratiereizen Afrika

African Luxury heeft al enkele prachtige reizen samengesteld. Best experiences collected zeg maar. Van reizigers en avonturiers die alle indrukwekkende ervaringen hebben meegemaakt. En van ons, onze gidsen, locals, en collega’s. De reizen zijn als een filmedit. Keep discovering weet je nog. Als jij twee keer hetzelfde meemaakt doen wij iets niet goed. Ons vak is ervaringen editten. In je luxe hangmat van de lodge nagenieten van een week stoffig stijf verende terreinwagens. Vanaf de veranda van je luxe tent de breathtaking scenery van de afrikaanse wildernis als life wallpaper hebben.

Twee landen safari - African Luxury

Twee Landen Safari

14 DAGEN

Vanaf

€ 5.900,-p.p.

Choose language.

KOM IN CONTACT

Reisadvies op maat

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacy beleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.