Over African Luxury

Reizen is ontdekken. Ontdekken van de wereld en ontdekken van jezelf. Dat ware luxe zit in de wereld keer op keer met nieuwe ogen zien. African Luxury is voor iedereen die, de luxe van het vrije, onafhankelijke reizen wil ervaren en delen. Die met een nieuwsgierige en open blik houdt van kwalitatief hoogstaande, uitdagende en stijlvolle ervaringen. Ervaringen die het leven verrijken. Daarom gaan we elke reis verder. Slaan we nieuwe wegen in en creëren we nieuwe herinneringen die een leven lang bij blijven.

RENATE

Renate heeft  heel veel reiservaring in zuidelijk Afrika. Zo reisde zij veelvuldig  naar Zuid Afrika, maar ook bestemmingen in Namibië, Botswana, Kenya en Ethiopië stonden vaak als bestemming op haar ticket. Zij kan u dus uit eigen ervaring informeren over de bestemmingen, de accommodaties en de activiteiten en dat zal zij dan ook met veel enthousiasme doen.

Zij is African Luxury’s expert op het gebied van Zuid Afrika en onze steun en toeverlaat als het om vliegtickets gaat. Als alles onmogelijk lijkt en de wanhoop nabij is…komt zij vaak met een creatieve oplossing.

En o ja… hadden we gezegd dat ze een jaloersmakend lage golf-handicap heeft?

MARTIJN

Martijn is de benjamin van ons team. Maar jong of niet, hij heeft al heel wat van de wereld gezien.
Na zijn studie heeft hij een paar maanden door Zuid-Amerika getrokken en daar het reis virus goed te pakken gekregen. Ook is hij al meerdere malen in zuidelijk Afrika geweest.

Natuurlijk staat Martijn nog aan het begin van zijn loopbaan en valt er voor hem nog veel te ontdekken, maar hij pakt de lesstof snel op en  ontpopt zich als een natuurtalent als het gaat om fotograferen en de contacten met onze partners in het buitenland.

En o ja… hadden we al gezegd dat hij een fanatiek sporter is en bij mooi weer op de motor naar kantoor komt?

JOHN

John heeft reizen tot een hogere kunst verheven en heeft een uitzonderlijk talent om overal het ‘neusje van de zalm’ te ontdekken.

John is al zijn hele volwassen leven ondernemer en kan met passie vertellen over alle landen, gebieden en steden die African Luxury aanbiedt, en hij is in –bijna- alle aangeboden accommodaties geweest. Hij is ook een verwoed amateurfotograaf en wordt daarin steeds beter. Afrika is dan ook heel fotogeniek.

En o ja… hadden we al gezegd dat als hij kookt zijn vrouw een uur bezig is met het opruimen van de keuken?

“Keep discovering”

Image courtesy: Mhondoro

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief en ga akkoord met de voorwaarden