Over ons - African Luxury

Over African Luxury

Reizen is ontdekken. Ontdekken van de wereld en ontdekken van jezelf. Dat ware luxe zit in de wereld keer op keer met nieuwe ogen zien. African Luxury is voor iedereen die, de luxe van het vrije, onafhankelijke reizen wil ervaren en delen. Die met een nieuwsgierige en open blik houdt van kwalitatief hoogstaande, uitdagende en stijlvolle ervaringen. Ervaringen die het leven verrijken. Daarom gaan we elke reis verder. Slaan we nieuwe wegen in en creëren we nieuwe herinneringen die een leven lang bij blijven.

RENATE

Renate heeft  heel veel reiservaring in zuidelijk Afrika. Zo reisde zij veelvuldig  naar Zuid Afrika, maar ook bestemmingen in Namibië, Botswana, Kenya en Ethiopië stonden vaak als bestemming op haar ticket. Zij kan u dus uit eigen ervaring informeren over de bestemmingen, de accommodaties en de activiteiten en dat zal zij dan ook met veel enthousiasme doen.

Zij is African Luxury’s expert op het gebied van Zuid Afrika en onze steun en toeverlaat als het om vliegtickets gaat. Als alles onmogelijk lijkt en de wanhoop nabij is…komt zij vaak met een creatieve oplossing.

En o ja… hadden we gezegd dat ze een jaloersmakend lage golf-handicap heeft?

JOAN

Joan heeft meer dan de helft van haar leven gereisd in Azië, en vooral in India, Nepal, Sri Lanka, Thailand en Indonesië. Ze zit vól verhalen en is in staat haar overvloed aan kennis op bijzonder prettige wijze te delen.
Met haar charmante bourgondische inslag weet ze zowel haar gasten als haar gastheren kalmpjes naar haar hand te zetten. Als reisleider een belangrijke schakel in elke reis!

Joan is energiek en vrolijk en zal niet nalaten om haar enthousiasme over zaken van uiteenlopende aard te delen met anderen.

En o ja… hadden we al gezegd dat Joan een voorliefde heeft voor de nostalgische eend? De Citroen 2CV welteverstaan.

NANDA

Nanda is jaren lang reisleidster geweest in Europa, Sri Lanka, Thailand en heeft 4 jaar –  met haar gezin – in Kenia gewoond. Zij heeft een uitstekende kennis van oostelijk Afrika. Van Kenia, uiteraard, maar ook van Tanzania en de eilanden voor de kust.

Haar grootste passie is reizen. Met haar open optreden en gulle lach maakt zij makkelijk contact met de lokale bevolking all over the world.

En o ja… hadden we al gezegd dat Nanda’s reisverslaving ooit is begonnen als kaasmeisje Frau Antje in België?

John Pieterse

JOHN

John heeft reizen tot een hogere kunst verheven en heeft een uitzonderlijk talent om overal het ‘neusje van de zalm’ te ontdekken.

John is al zijn hele volwassen leven ondernemer en kan met passie vertellen over alle landen, gebieden en steden die African Luxury aanbiedt, en hij is in –bijna- alle aangeboden accommodaties geweest. Hij is ook een verwoed amateurfotograaf en wordt daarin steeds beter. Afrika is dan ook heel fotogeniek.

En o ja… hadden we al gezegd dat als hij kookt zijn vrouw een uur bezig is met het opruimen van de keuken?

“Keep discovering”

Image courtesy: Mhondoro