Natuurrondreis met gids

14 DAGEN

De reis in 'n
notendop

Verken de onvoorstelbare schoonheid van Namibië samen met de beste gidsen van het land. Deze groepsreis heeft een gegarandeerd vertrek bij 2 personen en maximaal 7 personen per reis. Deze reis is een unieke kans om dit prachtige land op een zeer persoonlijke manier te leren kennen. Niet in de laatste plaats omdat de gidsen die je begeleiden er alles aan doen om de reis zo zorgeloos en ontspannen mogelijk te laten verlopen, maar –belangrijker nog- omdat ze zeer veel kennis hebben van alles wat zich in dit wonderschone land bevindt èn wat zich hier in de afgelopen duizenden jaren heeft afgespeeld. Zij delen deze kennis graag met hun gasten en vertellen met veel trots over hoe mens en dier zich hebben aangepast aan de bijzondere omstandigheden van dit land.

De hoogtepunten

Prijs vanaf

€ 5.995,-p.p.

  • Inclusief; alle vluchten, transfers, accommodaties, 4×4 vervoer met gids, safari-activiteiten en meer.
  • Prijzen zijn indicatief en kunnen afwijken door onder andere; het seizoen, de beschikbaarheid op het tijdstip van boeken, uw persoonlijke voorkeur en schommelingen in de wisselkoers. De hier getoonde prijs is gebaseerd op het laagseizoen en de voordeligste boekingsklasse van vluchten.

VOORBEELD REIZEN

Reis in Beeld

Dag 1 - 3

Windhoek

Je vliegt van Amsterdam naar Windhoek, de hoofdstad van Namibië. De volgende dag kom je aan en brengt onze chauffeur je direct naar je eerste logeeradres, op ongeveer 45 minuten rijden van de luchthaven. Het hotel heeft heerlijk ruime kamers en een uitstekende keuken.

Windhoek

Accommodaties

Galton House

Comfort

Galton House heeft 9 modern en comfortabel ingerichte suites, een restaurant en buiten een klein maar prima zwembad. Een uitstekende start en of afsluiting van de reis.

Dag 3 - 5

Sossusvlei

Na het ontbijt maak je kennis met je gids vertrekken jullie in een comfortabele safari-jeep richting Sossusvlei. Een safari door Namibië is niet compleet zonder een bezoek aan de wereldberoemde rode zandduinen van de Sossusvlei. Behalve fotogenieke vlakten zoals: de Hiddenvlei en de Deadvlei is de Sossusvlei vooral beroemd om de enorme duinen. Hiervan zijn Dune 45 en Big Daddy het meest bekend. Ook Sesriem Canyon met zijn prachtige rotsformaties en Elim Dune zijn onderdeel van dit gebied. Zodra je Sossusvlei, Deadvlei en de omliggende duinen hebt bewonderd en gefotografeerd, kun je genieten van een picknick brunch in de schaduw van een kameeldoorn boom.

Sossusvlei

Accommodaties

Dead Valley Lodge

Luxe

De lodge ligt als een van de weinig in de Sossusvlei. Dit heeft als voordeel dat je exact om 07.00 uur in de richting de duinen kunt rijden. Elk van de 20 vrijstaande tented chalets heeft een eigen patio en airconditioning. Vanuit het zwembad en terrassen heb je een prachtig uitzicht op Elim Dune.

Dag 5 - 7

Swakopmund

De fascinerende rit door steeds wisselende woestijnlandschappen van het Namib Naukluft National Park, met inbegrip van de indrukwekkende Gaub en Kuiseb Canyons brengt je uiteindelijk in Swakopmund. Na drie dagen woestijn is de koelte van Swakopmund voor even meer dan welkom. De sobere schoonheid van de lange zandstranden lijkt haast buitenaards. Swakopmund is zeer geliefd bij sportvissers, maar biedt ook vertier aan andere zee- en strandaanbidders. Een kanotocht in de buurt van het karakteristieke Pelican Point mag je niet missen. Met een beetje geluk kan je de Kaapse pelsrobben, de tuimelaar, flamingo’s, schildpadden en pelikanen tegenkomen.

Swakopmund

Accommodaties

The Delight Hotel

Luxe

Dit moderne hotel, met een prachtig design en frisse kleuren, is één van onze favoriete accommodaties in Swakopmund. Het hotel is gelegen in het centrum van de stad op loopafstand van de beroemde Mole, een klein strand.

Dag 7 - 9

Damaraland

In de ochtend vertrek je samen met de gids in noordelijke richting, naar Damaraland. In het begin van de middag komt je aan in Camp Kipwe, waar je de komende 3 dagen logeert. Er staan veel activiteiten op het programma. Je gids neemt je mee naar de rotstekeningen in Twijfelfontein, Organ Pipes en je maakt kennis met het wildlife van dit gebied. De woestijnolifanten, leeuwen, zwarte neushoorns en giraffen die zich in dit gebied ongehinderd kunnen bewegen hebben zich in de loop van honderden jaren aangepast aan de moeilijke leefomstandigheden en zijn daardoor uniek in hun soort.

Damaraland

Accommodaties

Camp Kipwe

Luxe

Tussen enorme rotsblokken, die dateren uit de tijd dat de aarde nog woest en onstuimig haar eigen vormen gestalte probeerde te geven, lijkt Camp Kipwe op te gaan in de omgeving. Dit luxe kamp biedt je maximale privacy en comfort.

Dag 9 - 12

Etosha Zuid

Na het ontbijt wordt de reis voortgezet in de richting van het Nationale Park Etosha, het bekendste en belangrijkste wildreservaat van Namibië, dat door veel kenners beschouwd wordt als een van de meest bijzondere wildparken van zuidelijke Afrika. Centraal in het park ligt een enorme zoutpan, dat na een tijd van hevige regenval in een enorm meer verandert. Etosha, dat “grote witte oppervlakte” betekent, huisvest een enorme diversiteit aan wildlife waaronder vier van de “Big five”. Tijdens je verblijf wordt in zijn geheel gewijd aan de safari in Etosha National Park, bush picknicks in het park en niet te vergeten de sundowners.

Etosha Zuid

Accommodaties

Ongave Tented Camp

Luxe

Slapen in een safaritent betekend dat je ook dichter bij de natuur bent. ‘s nachts hoor je alles wat er gebeurt in de bush rondom je kamer en ‘s ochtends word je wakker met het geluid van de vogels buiten. De Acht in Meru-stijl tenten hebben allemaal een eigen badkamer, buitendouches en privéveranda’s. Geniet van de dieren die voor de lodge hun dorst komen lessen uit de waterhole.

Dag 12 - 13

Windhoek

Op de laatste dag van de rondreis bezoeken jullie op weg naar Windhoek Okonjima. Okonjima is de thuisbasis van de AfriCat Foundation, een wildreservaat dat zich richt op het onderzoek en de rehabilitatie van Afrika’s grote katten, in het bijzonder gewond of gevangen luipaard en cheetah. Als je wilt overnachten in Okonjima is dat mogelijk. Wij informeren je graag hierover. Na deze indrukwekkende excursie reis je door naar Windhoek.

Windhoek

Accommodaties

Galton House

Comfort

Galton House heeft 9 modern en comfortabel ingerichte suites, een restaurant en buiten een klein maar prima zwembad. Een uitstekende start en of afsluiting van de reis.

DAG 13 - 14

Amsterdam

Ga je laatste inkopen doen bij het gezellige Namibia Craft Centre. Ruim op tijd word je door onze chauffeur opgehaald van het hotel en naar de luchthaven van Windhoek gebracht. Vandaar vlieg je terug naar Amsterdam.

Reis in kaart

Onze belofte

Waarom African Luxury?

Bij jouw vakantie hoort een onbezorgd gevoel. Daarom is African Luxury aangesloten bij verschillende brancheorganisaties en maken wij er werk van om onze partners ter plaatse en de accommodaties op onze website regelmatig zelf te bezoeken. Zo kun jij met een goed gevoel vertrekken én thuiskomen.

Je reisbescheiden altijd bij de hand in je persoonlijke travel app. Hierin kun je ook onze reistips bekijken en je ervaringen delen. Voor het maken van reserveringen of het regelen van andere praktische zaken onderweg is altijd een lokale vertegenwoordiger bereikbaar.

Het genoegen van reizen zit ‘m vaak in de kleinste details. Daarom kiezen wij voor luxe accommodaties. Dat zijn accommodaties die we persoonlijk uitzoeken of die ons worden aanbevolen door mensen die onze definitie van luxe onderschrijven. Wij associëren luxe met het hebben van unieke en individuele ervaringen. Het gevoel onderdeel te zijn van een bijzondere en persoonlijke gebeurtenis. Luxe is ook comfort en van alle gemakken voorzien. Onze luxe geeft je altijd het gevoel een enorme bofkont te zijn.

Afrika is ritme. Afrika is kennis. Afrika is wijsheid. Er is elke dag wel iets om je over te verwonderen. Wij nemen je graag mee naar al die plekken. Waar anderen bestemmingen blijven toevoegen en kiezen voor een voor-elk-wat-wils strategie, liggen de wortels van African Luxury diep in de Afrikaanse rode aarde. Terra Africana. Keep discovering, het zit in ieder mens. Die drang om te willen weten. Het is zo mooi. Dat heet leven.

KOM IN CONTACT

Ontdek Afrika samen met ons

Renate Koper

Renate Koper

"Afrika kenner"

Voorbeeldreizen

Luxe Inspiratiereizen Afrika

African Luxury heeft al enkele prachtige reizen samengesteld. Best experiences collected zeg maar. Van reizigers en avonturiers die alle indrukwekkende ervaringen hebben meegemaakt. En van ons, onze gidsen, locals, en collega’s. De reizen zijn als een filmedit. Keep discovering weet je nog. Als jij twee keer hetzelfde meemaakt doen wij iets niet goed. Ons vak is ervaringen editten. In je luxe hangmat van de lodge nagenieten van een week stoffig stijf verende terreinwagens. Vanaf de veranda van je luxe tent de breathtaking scenery van de afrikaanse wildernis als life wallpaper hebben.

Header-4-x-4-wheel-self-drive-Namibie-African-Luxury-S

Self-drive Spektakel Namibië

15 DAGEN

Vanaf

€ 5.500,-p.p.

Reis - Sundowner stop Ongave Game Reserve - African Luxury

Familierondreis met Gids & Chauffeur

17 DAGEN

Vanaf

€ 7.250,-p.p.

Slaap onder sterren van Namibië, een geweldige ervaring.

Under canvas in klein gezelschap

14 DAGEN

Vanaf

€ 5.675,-p.p.

Choose language.

KOM IN CONTACT

Reisadvies op maat

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacy beleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.