Luxe Huwelijksreis
The romance of Africa

Luxe huwelijksreizen afrika

Romantische reizen naar Afrika

African Luxury heeft enkele prachtige bijzondere safarireizen voor je samengesteld. Best experiences collected zeg maar. Van reizigers en avonturiers die alle indrukwekkende ervaringen hebben meegemaakt. En van ons, onze gidsen, locals, en collega’s. Er is elke dag wel iets om je over te verwonderen: een dag vol ‘close-ups’ met leeuwen, olifanten en giraffen, om er maar een paar te noemen.

Je hoeft niet in sprookjes te geloven om jullie romantische luxe huwelijksreis werkelijkheid te laten worden. Na de mooiste dag van jullie leven, waar natuurlijk wat stress aan vooraf is gegaan, is Afrika een heerlijk land om in alle rust bij te komen. Met aandacht voor jullie privacy zodat jullie volop aandacht kunnen besteden aan elkaar. Dat is toch immers de bedoeling van een honeymoon. African Luxury kent precies de juiste en meest idyllische locaties om dat te verwezenlijken. Afrika met de mooiste stranden, de overweldigende natuur en een ongeëvenaarde gastvrijheid, betovert, verleidt en brengt rust. Succes met de voorbereidingen…

Voorbeeld reizen

Luxe Afrika huwelijksreizen

African Luxury heeft al enkele prachtige reizen samengesteld. Best experiences collected zeg maar. Van reizigers en avonturiers die alle indrukwekkende ervaringen hebben meegemaakt. En van ons, onze gidsen, locals, en collega’s. De reizen zijn als een filmedit. Keep discovering weet je nog. Als jij twee keer hetzelfde meemaakt doen wij iets niet goed. Ons vak is ervaringen editten. In je luxe hangmat van de lodge nagenieten van een week stoffig stijf verende terreinwagens. Vanaf de veranda van je luxe tent de breathtaking scenery van de Afrikaanse wildernis als life wallpaper hebben.
Fly camp in de wildernis, romantisch verlicht met petroleumlampen

Botswana vintage Safari

10 DAGEN

Vanaf

€ 7.995,-p.p.

Cape Town - experience-africa - African Luxury

De Zuidkust Route

16 DAGEN

Vanaf

€ 3.750,-p.p.

Singita Boulders - African luxury

Luxury Zuidelijk Afrika

13 DAGEN

Vanaf

€ 14.500,-p.p.

makweti-Boma-Dinners-welgevonden-african-luxury

Wilde Dieren en Wuivende Palmen

14 DAGEN

Vanaf

€ 5.800,-p.p.

De grote trek door Kenia en Tanzania met strand - African Luxury.jpg 1

Grote Trek met Strand

13 DAGEN

Vanaf

€ 9.500,-p.p.

Alice-tanzania-african-luxury

Alice in Wilderland

11 DAGEN

Vanaf

€ 10.250,-p.p.

Slow_safari-Tanzania- African-Luxury

Slow safari en strand

13 DAGEN

Vanaf

€ 10.100,-p.p.

Jong stel kijkend naar de ondergaande zon met een drankje in de hand en een schaakbord tussen hen in.

On the edge of Wilderness

12 DAGEN

Vanaf

€ 9.095,-p.p.

In een notendop Botswana video

Video afspelen over Little Sable Camp - Khwai - Moruko - African Luxury

Verhalen

Zuid-Afrika Inspiratie
Stories

Veelgestelde vragen

Wat je over een luxe huwelijksreis
naar Afrika wilt weten

Voor ons moet je huwelijksreis afwisselde reis worden. In het begin van je reis een rustelement. Het is immers een drukke tijd geweest. Hierna ga je zoek naar avontuur, natuur & wildlife? Een bijzondere rondreis die je afsluit met een verblijf aan parelwitte stranden met wuivende palmbomen en een azuurblauwe zee. Goed idee? Ook dichter bij huis kunnen wij een prachtige luxe huwelijksreis samenstellen. Denk eens aan het magische Marokko.

In de lodges die jullie wij voor jullie boeken verzorgen wij leuke extra’s. Denk hierbij aan een privé diner in de bush of een romantisch bad gevuld met een fles champagne. Wij stemmen met de  lodges de leuke verrassingselementen af, geen zorgen, wij regelen dit.

Jazeker. Er blijven voldoende landen over waar Malariavrije gebieden zijn. Wij informeren je hierover en nemen dit mee in ons reisvoorstel.

Nee, niet voor alle landen in Afrika worden vaccinaties aanbevolen. Reizen naar Zuid-Afrika of naar Namibië zijn geen vaccinaties vereist. Voor meer informatie: https://www.ggdreisvaccinaties.nl/

Onze belofte

Waarom African Luxury?

Bij jouw vakantie hoort een onbezorgd gevoel. Daarom is African Luxury aangesloten bij verschillende brancheorganisaties en maken wij er werk van om onze partners ter plaatse en de accommodaties op onze website regelmatig zelf te bezoeken. Zo kun jij met een goed gevoel vertrekken én thuiskomen.
Je reisbescheiden altijd bij de hand in je persoonlijke travel app. Hierin kun je ook onze reistips bekijken en je ervaringen delen. Voor het maken van reserveringen of het regelen van andere praktische zaken onderweg is altijd een lokale vertegenwoordiger bereikbaar.

Het genoegen van reizen zit ‘m vaak in de kleinste details. Daarom kiezen wij voor luxe accommodaties. Dat zijn accommodaties die we persoonlijk uitzoeken of die ons worden aanbevolen door mensen die onze definitie van luxe onderschrijven. Wij associëren luxe met het hebben van unieke en individuele ervaringen. Het gevoel onderdeel te zijn van een bijzondere en persoonlijke gebeurtenis. Luxe is ook comfort en van alle gemakken voorzien. Onze luxe geeft je altijd het gevoel een enorme bofkont te zijn.

Afrika is ritme. Afrika is kennis. Afrika is wijsheid. Er is elke dag wel iets om je over te verwonderen. Wij nemen je graag mee naar al die plekken. Waar anderen bestemmingen blijven toevoegen en kiezen voor een voor-elk-wat-wils strategie, liggen de wortels van African Luxury diep in de Afrikaanse rode aarde. Terra Africana. Keep discovering, het zit in ieder mens. Die drang om te willen weten. Het is zo mooi. Dat heet leven.

KOM IN CONTACT

Ontdek Afrika samen met ons

Renate Koper

Renate Koper

"Kent veel romantische
locaties in Afrika"

AFRICAN LUXURY @ HOME

Haal Afrika in huis

Al járen dromen we ervan maar nooit iets mee gedaan. Iedere keer als we thuis komen van een nieuwe rondreis stuiteren we van inspiratie over wat we onderweg allemaal hebben gezien. Tuurlijk, de natuur, het wildleven en die prachtige mensen doen een flinke duit in het spreekwoordelijke inspi-zakje. Maar wij kunnen van Afrika geen genoeg krijgen en willen meer. We willen Afrika ook thuis. Daarom beginnen we African Luxury @ home. Een webshop boordevol Afrika voor in en rondom jouw huis. En om onze gidsen, lokale huisvlijt en conservation work minder afhankelijk te maken van toerisme. Dat vooral ook.

Alle mooie accessoires uit Afrika die je via African Luxury kan bestellen .
Via onze webshop kan je dit prachtige beddengoed bestellen, net zoals in Afrika heb ervaren tijden je reis

Naam artikel

€ 350,-