Alice in Wilderland

11 DAGEN

De reis in 'n
notendop

Deze elf-daagse, zeer exclusieve individuele rondreis brengt je via het minder bekend maar zéér aantrekkelijke Tarangire National Park naar de overbekende Serengeti, het podium van De Grote Trek. En tenslotte vinden we dat je een paar dagen luieren aan het strand op Zanzibar weldegelijk hebt verdiend. Mnemba Island, een mini-eilandje ten oosten van het grotere Zanzibar is daarvoor de uitgelezen plek.

De hoogtepunten

Prijs vanaf

€ 10.250,-p.p.

  • Inclusief, alle vluchten, transfers, accommodaties en safari’s

VOORBEELD REIZEN

Reis in Beeld

Dag 1 - 2

Arusha

Na aankomst word je door onze lokale vertegenwoordiger verwelkomd en naar Legendary Lodge gebracht. Deze lodge is landelijk gelegen op een nog in bedrijf zijnde koffieplantage. Legendary Lodge ligt buiten de stad Arusha en is dè ideale plek om je reis te starten.

Arusha

Accommodaties

Legendary Lodge

Luxe Plus

Legendary Lodge in Arusha’s biedt een hoog service niveau, prettige kleinschaligheid en luxueus comfort. De lodge is een zeer geslaagd ontwerp van Europese koloniaal charisma en prachtig Afrikaans design.

Dag 2 - 4

Tarangire

Na een kort vlucht land je op de Kuro airstrip in het Tarangire Nationaal Park waarna je een andere wereld binnenstapt. De zeer ervaren en gastvrije gidsen verheugen zich op jou komst en brengen je in safari-tempo van de airstrip naar het Burunge Wildlife Management Area, een privégebied dat strategisch is gelegen tussen de nationale parken Tarangire en Lake Manyara. Hier verblijf je 2 nachten in de aangenaam luxe Chem Chem Lodge. Je gaat op safari en zult gegarandeerd veel wild zien. Het is hier “slow-safari” dat de klok slaat. En behalve gamedrives, kun je hier ook wandelingen maken, mèt de Masaï of gewoon alleen met je gids. Hij weet wat er gaande is in de bush.

Tarangire

Accommodaties

Chem Chem Lodge

Luxe Plus

Er zijn 8 luxe safaritenten met allemaal een prachtig uitzicht op de omgeving en het verderop gelegen Manyara meer. Het heeft een restaurant, lounge en bar en voor vermoeide spieren is er een klein verkoelend zwembad en heerlijke massage in de Spa.

Dag dag 4 - 6

Serengeti

Na het ontbijt vertrek je naar voor je vlucht naar het uiterste westen van de Serengeti, naar het Grumeti gebied. Je logeert hier in Singita Sabora Tented Camp. We hopen van harte dat je hier bent tijdens de migratie, maar ook in andere perioden is hier onnoemelijk veel wild te zien: cheetah’s, wildebeesten, Masaï giraffen, leeuwen, olifanten, buffels en luipaarden en –soms- de schichtige bat-eared vos. En zebra’s? Die lopen ’s avonds gewoon door het kamp.

Serengeti

Accommodaties

Singita Sabora Tented Camp

Luxe Plus

Het kamp bestaat uit 9 tenten die rechtstreeks uit de film “Out of Africa” lijken te komen. Behalve dan het zwembad, de Spa, is dit kamp ingericht met antiek en prachtige Afrikaanse kunstvoorwerpen.

Dag 6 - 10

Mnemba Island

Na het ontbijt vlieg je naar Zanzibar en bereik je met een boot het paradijs op aarde. Komende 4 dagen ben je te gast in Mnemba Island Lodge. Elke ochtend wordt het ontbijt in je kamer geserveerd, waarna je ’s nadenkt over de activiteiten die je die dag wil gaan ondernemen. Er is genoeg te doen, maar ook vooral veel niets te doen. Lunches en diners worden geserveerd, waar je maar wil en zijn altijd boven verwachting. En als je dan persé iets wilt ondernemen dan heeft de lodge een professioneel duikteam, dat je graag van dienst is. Verder kun je snorkelen, zwemmen (soms met dolfijnen), vliegvissen of met een boot de oceaan op voor een visuitje.

 

Mnemba Island

Accommodaties

Mnemba Island Lodge

Luxe Plus

De lodge heeft slechts 10 zéér luxe strand bandas met een ruime slaap- en zitgedeelte en een perfecte badkamer. Maar het hoogtepunt is natuurlijk de veranda en het strand vóór de banda.

DAG 10 - 11

Amsterdam

Vandaag moet je het paradijs helaas verlaten…Vanaf Zanzibar vlieg je naar Dar es Salaam. Daar heb je de beschikking over een kamer in het Oyster Bay en vroeg in de avond een diner. Op tijd brengt men je naar de luchthaven van Dar-es-Salaam voor je vlucht terug naar Amsterdam. Wanneer kom je weer terug?

Merk op: wilde dieren laten zich niet programmeren. De grote trek van wildebeesten of het oversteken van de rivier kan nooit worden gegarandeerd, vergt veel geduld en is sterk afhankelijk van het seizoen. 

Reis in kaart

Onze belofte

Waarom African Luxury?

Bij jouw vakantie hoort een onbezorgd gevoel. Daarom is African Luxury aangesloten bij verschillende brancheorganisaties en maken wij er werk van om onze partners ter plaatse en de accommodaties op onze website regelmatig zelf te bezoeken. Zo kun jij met een goed gevoel vertrekken én thuiskomen.

Je reisbescheiden altijd bij de hand in je persoonlijke travel app. Hierin kun je ook onze reistips bekijken en je ervaringen delen. Voor het maken van reserveringen of het regelen van andere praktische zaken onderweg is altijd een lokale vertegenwoordiger bereikbaar.

Het genoegen van reizen zit ‘m vaak in de kleinste details. Daarom kiezen wij voor luxe accommodaties. Dat zijn accommodaties die we persoonlijk uitzoeken of die ons worden aanbevolen door mensen die onze definitie van luxe onderschrijven. Wij associëren luxe met het hebben van unieke en individuele ervaringen. Het gevoel onderdeel te zijn van een bijzondere en persoonlijke gebeurtenis. Luxe is ook comfort en van alle gemakken voorzien. Onze luxe geeft je altijd het gevoel een enorme bofkont te zijn.

Afrika is ritme. Afrika is kennis. Afrika is wijsheid. Er is elke dag wel iets om je over te verwonderen. Wij nemen je graag mee naar al die plekken. Waar anderen bestemmingen blijven toevoegen en kiezen voor een voor-elk-wat-wils strategie, liggen de wortels van African Luxury diep in de Afrikaanse rode aarde. Terra Africana. Keep discovering, het zit in ieder mens. Die drang om te willen weten. Het is zo mooi. Dat heet leven.

KOM IN CONTACT

Ontdek Afrika samen met ons

Renate Koper

Renate Koper

"Afrika kenner"

Voorbeeldreizen

Luxe Inspiratiereizen Afrika

African Luxury heeft al enkele prachtige reizen samengesteld. Best experiences collected zeg maar. Van reizigers en avonturiers die alle indrukwekkende ervaringen hebben meegemaakt. En van ons, onze gidsen, locals, en collega’s. De reizen zijn als een filmedit. Keep discovering weet je nog. Als jij twee keer hetzelfde meemaakt doen wij iets niet goed. Ons vak is ervaringen editten. In je luxe hangmat van de lodge nagenieten van een week stoffig stijf verende terreinwagens. Vanaf de veranda van je luxe tent de breathtaking scenery van de afrikaanse wildernis als life wallpaper hebben.

De grote trek door Kenia en Tanzania met strand - African Luxury.jpg 1

Grote Trek met Strand

13 DAGEN

Vanaf

€ 9.500,-p.p.

Header - Migratiereis Keni & Tanzania - African Luxury

De Migratie Reis in Kenia en Tanzania

13 DAGEN

Vanaf

€ 13.995,-p.p.

Slow_safari-Tanzania- African-Luxury

Slow safari en strand

13 DAGEN

Vanaf

€ 10.100,-p.p.

Choose language.

KOM IN CONTACT

Reisadvies op maat

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacy beleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.