Wilde Dieren en Wuivende Palmen

14 DAGEN

De reis in 'n
notendop

Dit is onze titbit-reis, een zeer smakelijk voorproefje van wat Zuid Afrika te bieden heeft. Je komt aan in Johannesburg, en reist de volgende dag door naar het Welgevonden Game Reserve waar je een paar dagen op safari gaat. Vervolgens ga je terug naar Johannesburg, maar nu voor een nadere kennismaking. Je sluit de reis af in Mauritius, waar je helemaal bij kunt komen van alle indrukken.

De hoogtepunten

Prijs vanaf

€ 5.800,-p.p.

  • Inclusief: alle vluchten, transfers, accommodaties en safari’s

VOORBEELD REIZEN

Reis in Beeld

Dag 1-2

Johannesburg

Tijd om afscheid te nemen van het jachtige bestaan. Je vliegt naar Johannesburg waar je halverwege de avond aankomt. Snel naar het hotel dat op slechts een steenworp afstand ligt van de aankomsthal. Misschien nog een borreltje, een warme douche en dan lekker slapen. Morgenvroeg verder.

Johannesburg

Accommodaties

InterContinental OR Tambo

Luxe

Het bekroonde InterContinental Johannesburg O.R. Tambo Airport is het enige luxe luchthavenhotel van Zuid-Afrika. Het biedt reizigers een luxe en aangenaam verblijf bij aankomst of voorafgaand aan vertrek.

Dag 2 - 6

Welgevonden Game Reserve

Op pak ‘em beet drie uur rijden van Johannesburg ligt privé park Welgevonden waar je behalve de ‘Big Five’ meer dan 50 andere diersoorten aantreft. Met een privé transfer word je er naartoe gebracht. De ervaren gidsen zijn zeer trots op het park en vertellen de reiziger graag over de specifieke natuur en het wildleven in dit gebied. Tweemaal daags worden er game drives door het park gemaakt terwijl je ’s middags onder begeleiding van een ranger ook een wandelsafari kunt doen.

Welgevonden Game Reserve

Accommodaties

Makweti Safari Lodge

Luxe

Het lijkt of de tijd hier heeft stil gestaan. De inrichting met een knipoog naar Livingstone en Hemingway is heel safari. Bij de eigen drinkplaats komen gegarandeerd elke avond olifanten drinken. Elk van de slechts vijf suites heeft een eigen plungepool en vanaf je eigen veranda heb je een mooi uitzicht op de omgeving.

Dag 6 - 8

Johannesburg

Je verblijft twee nachten in de stad die liefkozend Jo’burg, Jozi of Egoli wordt genoemd. Johannesburg is één van de plaatsen in Zuid Afrika die de afgelopen jaren een ware metamorfose heeft ondergaan. De stad Johannesburg heeft net zoveel namen als gezichten. Eigenlijk is meer sprake van een aaneenschakeling van verschillende wijken dan van een hechte stad. Parkhurst met een echte café-cultuur, Rosebank bekend om de vele art-galeries en de wijk Sandton met hypermoderne winkelcentra. Wij weten waar je moet zijn en regelen dit.

Johannesburg

Accommodaties

The Peech Boutique Hotel

Luxe

In een rustige buitenwijk van Johannesburg op slechts een kort wandelingetje van het centrum, ligt dit eco-vriendelijke, luxe boutique hotel.

Dag 8 – 13

Mauritius

Mauritius was ooit het eiland van de Dodo, en, altijd leuk om te weten, is vernoemd naar Maurits van Nassau, de tweede zoon van Willem de Zwijger. Nu is het vooral bekend vanwege de heerlijke stranden, de stille baaien en het prachtige, bosachtige binnenland. Alhoewel je in een prachtig resort logeert, is het zeker aan te raden om een paar tripjes te plannen en dit eiland beter te leren kennen. Le Morne Brabant, bijvoorbeeld, is niet alleen vanwege het landschap maar ook vanwege de geschiedenis een tripje meer dan waard. Of een dagje golfen op de baan, waarvan de 18e hole op een eilandje voor de kust ligt. Laten we voor je vertrek even overleggen waar je belangstelling naar uitgaat.

Mauritius

Accommodaties

20 Degrés Sud

Luxe

Midden tussen de kokospalmen en achter een prachtige antieke eiken voordeur ontdek je de charmes van dit boutique hotel, een van de best bewaarde geheimen van Mauritius. Het is het enige hotel dat direct aan de Grand Baie ligt en niet ver van La Pointe aux Canonniers. Geen pronkerigheid, maar gewoon recht-toe-recht-aan strandluxe. En een restaurant met een heel goede keuken.

DAG Dag 13 - 14

Amsterdam

Op de voorlaatste dag van de vakantie vlieg je terug naar Amsterdam. De meeste vluchten vertrekken pas later op de avond. Indien mogelijk zorgt African Luxury ervoor dat je tot vertrek kunt beschikken over de kamer en hotelfaciliteiten.

Reis in kaart

Onze belofte

Waarom African Luxury?

Bij jouw vakantie hoort een onbezorgd gevoel. Daarom is African Luxury aangesloten bij verschillende brancheorganisaties en maken wij er werk van om onze partners ter plaatse en de accommodaties op onze website regelmatig zelf te bezoeken. Zo kun jij met een goed gevoel vertrekken én thuiskomen.

Je reisbescheiden altijd bij de hand in je persoonlijke travel app. Hierin kun je ook onze reistips bekijken en je ervaringen delen. Voor het maken van reserveringen of het regelen van andere praktische zaken onderweg is altijd een lokale vertegenwoordiger bereikbaar.

Het genoegen van reizen zit ‘m vaak in de kleinste details. Daarom kiezen wij voor luxe accommodaties. Dat zijn accommodaties die we persoonlijk uitzoeken of die ons worden aanbevolen door mensen die onze definitie van luxe onderschrijven. Wij associëren luxe met het hebben van unieke en individuele ervaringen. Het gevoel onderdeel te zijn van een bijzondere en persoonlijke gebeurtenis. Luxe is ook comfort en van alle gemakken voorzien. Onze luxe geeft je altijd het gevoel een enorme bofkont te zijn.

Afrika is ritme. Afrika is kennis. Afrika is wijsheid. Er is elke dag wel iets om je over te verwonderen. Wij nemen je graag mee naar al die plekken. Waar anderen bestemmingen blijven toevoegen en kiezen voor een voor-elk-wat-wils strategie, liggen de wortels van African Luxury diep in de Afrikaanse rode aarde. Terra Africana. Keep discovering, het zit in ieder mens. Die drang om te willen weten. Het is zo mooi. Dat heet leven.

KOM IN CONTACT

Ontdek Afrika samen met ons

Renate Koper

Renate Koper

"Afrika kenner"

Voorbeeldreizen

Luxe Inspiratiereizen Afrika

African Luxury heeft al enkele prachtige reizen samengesteld. Best experiences collected zeg maar. Van reizigers en avonturiers die alle indrukwekkende ervaringen hebben meegemaakt. En van ons, onze gidsen, locals, en collega’s. De reizen zijn als een filmedit. Keep discovering weet je nog. Als jij twee keer hetzelfde meemaakt doen wij iets niet goed. Ons vak is ervaringen editten. In je luxe hangmat van de lodge nagenieten van een week stoffig stijf verende terreinwagens. Vanaf de veranda van je luxe tent de breathtaking scenery van de afrikaanse wildernis als life wallpaper hebben.

De Oryx staan op de dorre vlaktes van de Kalahari woestijn op zoek naar eten. Voor de foto onderbreken ze even dit ritueel.

Grandioze Safari Rondreis in de Kaap & Kalahari

12 DAGEN

Vanaf

€ 10.750,-p.p.

Water, Wijn en Wildernis - African Luxury

Water, Wijn en Wildernis

12 DAGEN

Vanaf

€ 3.140,-p.p.

Leeuw met een lach op zijn snuit maar onderschat hem niet het blijft een jachtdier.

Life After Football

11 DAGEN

Vanaf

€ 15.800,- p.p.

Cape Town - experience-africa - African Luxury

De Zuidkust Route

16 DAGEN

Vanaf

€ 4.290,-p.p.

De werelderfgoederen van Kwazula Natal - African Luxury

De Werelderfgoederen Conservation Reis

17 DAGEN

Vanaf

€ 5.590,- p.p.

Header -Zuidkust-familie reis-African Luxury

De Zuidkust met Familie

16 DAGEN

Vanaf

€ 3.395,-p.p.

Luxe familie strandvakantie African Luxury

Familiereis Bush & Beach

12 DAGEN

Vanaf

€ 5.500,-p.p.

Singita Boulders - African luxury

Luxury Zuidelijk Afrika

13 DAGEN

Vanaf

€ 14.500,-p.p.

Choose language.

KOM IN CONTACT

Reisadvies op maat

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacy beleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.