Life After Football

11 DAGEN

De reis in 'n
notendop

Een vakantie is om te genieten en te ontspannen. Maar wat als je wilt relaxen in een super-de-luxe villa en een ‘gewone safari’ voor jou echt niet uitdagend genoeg is? Zuid-Afrika heeft zelfs de meest veeleisende reiziger enorm veel te bieden. Deze in alle opzichten zeer bijzondere lifestyle safari, in 11-daagse of 15-daagse variant, biedt een maximum aan luxe en privacy, is gemakkelijk te bereizen en met name geschikt voor een groep vrienden, families of corporate clients. Delen mag. Graag zelfs!

De hoogtepunten

Prijs vanaf

€ 15.800,- p.p.

  • Inclusief; alle vluchten, transfers, accommodaties en safari’s.
  • Maximaal voor 10 personen.

VOORBEELD REIZEN

Reis in Beeld

Dag 1-2

Johannesburg

Tijd om afscheid te nemen van het jachtige bestaan. En in lijn met de rest van het programma begint de reis in de vernieuwde businessclass lounge van KLM, Jawel, want je vliegt Business class! Vanaf Schiphol vlieg je rechtstreeks met KLM naar Johannesburg waar je halverwege de avond aankomt. Snel naar het hotel dat op slechts een steenworp afstand ligt van de aankomsthal. Misschien nog een borreltje, een warme douche en dan lekker slapen. Morgenvroeg verder.

Johannesburg

Accommodaties

InterContinental OR Tambo

Luxe

Het bekroonde InterContinental Johannesburg O.R. Tambo Airport is het enige luxe luchthavenhotel van Zuid-Afrika. Het biedt reizigers een luxe en aangenaam verblijf bij aankomst of voorafgaand aan vertrek.

Dag 2 - 4

Krugerpark

In pakweg drie kwartier vlieg je van Johannesburg naar Hoedspruit of de Jackalberry Airstrip, afhankelijk van het arrangement dat we hebben afgesproken. De komende drie dagen is het vooral ‘Safari!’ dat de klok slaat en tussendoor heerlijk ontspannen en genieten van de omgeving en het comfort van het zeer luxe Kubili House. Er staan twee safarivoertuigen en twee ervaren rangers permanent tot je beschikking om je zoveel mogelijk te laten genieten van het wild en de omgeving. Wandelsafari’s, Sedgeway safari’s en een nacht kamperen bij het kampvuur behoort allemaal tot de mogelijkheden. Je zegt het maar.

Krugerpark

Accommodaties

Kubili House

Premium Luxury

Alles in deze lodge is erop gericht je verwachtingen te overtreffen. Het ligt in Thornybush Game Reserve, een privé concessie in het Greater Kruger National Park. Daarmee is privacy en exclusiviteit gegarandeerd. Vijf kamers slechts, en drie zwembaden maar liefst, en subliem eten.

Dag 4 - 7

Tswalu Kalahari

Een korte binnenlandse vlucht brengt je vervolgens naar het grootste en mooiste privé-reservaat van Zuid-Afrika. Tswalu loopt voorop op het gebied van duurzaam ecotoerisme in Zuid-Afrika. Als lid van The Long Run is Tswalu’s Eco tourisme gericht op natuurbehoud binnen het Kalahari ecosysteem. En dan te bedenken dat Tswalu Kalahari Private reserve meer dan 120.000 hectare bestrijkt aan ongerepte wildernis. Er verblijven nooit meer dan 30 gasten in dit enorme gebied. Je waant jezelf de enige bezoeker. Twee keer per dag kun je met een privéjeep en onder deskundige begeleiding op safari. De tracker en de ranger die je begeleiden vertellen je alles over het landschap, de flora en de fauna.

Tswalu Kalahari

Accommodaties

Tswalu Tarkuni

Premium Luxury

Tarkuni is privé eigendom van de familie Oppenheimer. Deze villa is ideaal voor kleine groepen vrienden of families. Tarkuni is tegelijkertijd groot zodat je je even kunt terugtrekken, maar biedt ook veel gelegenheid om juist wel bij elkaar te zijn. Compleet met een hele batterij aan mensen die je verblijf onvergetelijk willen laten zijn.

Dag 7 - 10

Kaapstad

In ongeveer twee uur vlieg je van Tswalu naar Kaapstad. Nelson Mandela noemde de Tafelberg ‘de mountain of hope’. Het is hèt icoon van deze levendige en cultureel zeer diverse stad en de plek bij uitstek om Kaapstad van bovenaf te bekijken. Je kunt de top lopend bereiken of met een kabelbaan. Breng de dag door slenterend langs caféetjes en galerieën of doe als een ‘Capetonian’ en neem een ‘peuselhappie’ bij een stalletje op een van de gezellige Kaapse markten.

Kaapstad

Accommodaties

Ellerman House villas

Premium Luxury

Misschien wil je hier wel helemaal nooit meer weg, en we zouden je het niet kwalijk nemen. Je eigen privé villa aan de rand van de oceaan, met een eigen wijnkelder, een privé kunstgalerij, een eigen Spa, en wat al niet. Je hoeft helemaal nergens meer heen, maar we raden je aan om toch ook wat tijd in te ruimen voor Kaapstad en Ellerman House zelf.

DAG Dag 10 - 11

Amsterdam

Het is tijd om afscheid te nemen van je hedonistisch verblijf in Zuid-Afrika. Een chauffeur van het Ellerman House brengt je naar de luchthaven van Kaapstad waar je aan boord gaat van de vlucht naar Amsterdam. De vlucht vertrekt vanuit Kaapstad omstreeks middernacht maar de KLM business klasse heeft ‘full flat beds’ dus, welterusten!

Reis in kaart

Onze belofte

Waarom African Luxury?

Bij jouw vakantie hoort een onbezorgd gevoel. Daarom is African Luxury aangesloten bij verschillende brancheorganisaties en maken wij er werk van om onze partners ter plaatse en de accommodaties op onze website regelmatig zelf te bezoeken. Zo kun jij met een goed gevoel vertrekken én thuiskomen.

Je reisbescheiden altijd bij de hand in je persoonlijke travel app. Hierin kun je ook onze reistips bekijken en je ervaringen delen. Voor het maken van reserveringen of het regelen van andere praktische zaken onderweg is altijd een lokale vertegenwoordiger bereikbaar.

Het genoegen van reizen zit ‘m vaak in de kleinste details. Daarom kiezen wij voor luxe accommodaties. Dat zijn accommodaties die we persoonlijk uitzoeken of die ons worden aanbevolen door mensen die onze definitie van luxe onderschrijven. Wij associëren luxe met het hebben van unieke en individuele ervaringen. Het gevoel onderdeel te zijn van een bijzondere en persoonlijke gebeurtenis. Luxe is ook comfort en van alle gemakken voorzien. Onze luxe geeft je altijd het gevoel een enorme bofkont te zijn.

Afrika is ritme. Afrika is kennis. Afrika is wijsheid. Er is elke dag wel iets om je over te verwonderen. Wij nemen je graag mee naar al die plekken. Waar anderen bestemmingen blijven toevoegen en kiezen voor een voor-elk-wat-wils strategie, liggen de wortels van African Luxury diep in de Afrikaanse rode aarde. Terra Africana. Keep discovering, het zit in ieder mens. Die drang om te willen weten. Het is zo mooi. Dat heet leven.

KOM IN CONTACT

Ontdek Afrika samen met ons

Renate Koper

Renate Koper

"Afrika kenner"

Voorbeeldreizen

Luxe Inspiratiereizen Afrika

African Luxury heeft al enkele prachtige reizen samengesteld. Best experiences collected zeg maar. Van reizigers en avonturiers die alle indrukwekkende ervaringen hebben meegemaakt. En van ons, onze gidsen, locals, en collega’s. De reizen zijn als een filmedit. Keep discovering weet je nog. Als jij twee keer hetzelfde meemaakt doen wij iets niet goed. Ons vak is ervaringen editten. In je luxe hangmat van de lodge nagenieten van een week stoffig stijf verende terreinwagens. Vanaf de veranda van je luxe tent de breathtaking scenery van de afrikaanse wildernis als life wallpaper hebben.

De Oryx staan op de dorre vlaktes van de Kalahari woestijn op zoek naar eten. Voor de foto onderbreken ze even dit ritueel.

Grandioze Safari Rondreis in de Kaap & Kalahari

12 DAGEN

Vanaf

€ 10.750,-p.p.

Water, Wijn en Wildernis - African Luxury

Water, Wijn en Wildernis

12 DAGEN

Vanaf

€ 3.140,-p.p.

makweti-Boma-Dinners-welgevonden-african-luxury

Wilde Dieren en Wuivende Palmen

14 DAGEN

Vanaf

€ 5.800,-p.p.

Cape Town - experience-africa - African Luxury

De Zuidkust Route

16 DAGEN

Vanaf

€ 4.290,-p.p.

De werelderfgoederen van Kwazula Natal - African Luxury

De Werelderfgoederen Conservation Reis

17 DAGEN

Vanaf

€ 5.590,- p.p.

Header -Zuidkust-familie reis-African Luxury

De Zuidkust met Familie

16 DAGEN

Vanaf

€ 3.395,-p.p.

Luxe familie strandvakantie African Luxury

Familiereis Bush & Beach

12 DAGEN

Vanaf

€ 5.500,-p.p.

Singita Boulders - African luxury

Luxury Zuidelijk Afrika

13 DAGEN

Vanaf

€ 14.500,-p.p.

Choose language.

KOM IN CONTACT

Reisadvies op maat

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacy beleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.