Hotel Heppie
African LuxUs

Hotel Heppie

African Luxury ondersteunt Hotel Heppie dat sinds kort onderdeel is van de Stichting het Vergeten Kind. Min of meer bij toeval zijn we in aanraking gekomen met dit unieke hotel, ergens in de bossen van Mierlo in Brabant. Sowieso hebben wij iets met bijzondere hotels en met Brabant maar met onze organisatie African Luxury, gaat jaarlijks een groot aantal gezinnen op reis. Soms wel drie generaties bijeen. Samen beleven zij unieke safari momenten. Wij realiseren ons heel erg goed hoe bijzonder en indrukwekkend het kan zijn om samen met je eigen familie een verre reis te maken.
African Luxury ondersteunt Hotel Heppie dat sinds kort onderdeel is van de Stichting het Vergeten Kind. Min of meer bij toeval zijn we in aanraking gekomen met dit unieke hotel, ergens in de bossen van Mierlo in Brabant. Sowieso hebben wij iets met bijzondere hotels en met Brabant maar met onze organisatie African Luxury, gaat jaarlijks een groot aantal gezinnen op reis. Soms wel drie generaties bijeen. Samen beleven zij unieke safari momenten. Wij realiseren ons heel erg goed hoe bijzonder en indrukwekkend het kan zijn om samen met je eigen familie een verre reis te maken. De realiteit is dat deze luxe helaas niet voor ieder kind in Nederland is weggelegd. Daarom heeft het werk van Hotel Heppie ons gegrepen en doen wij per geboekte familiereis een donatie om het dankbare werk van Hotel Heppie te ondersteunen.
Hotel Heppie, lekker buiten ravotten
Credit foto

Wat doet Hotel Heppie

In Nederland krijgen 60.000 kinderen niet de kans om kind te zijn. Hun ouders kunnen niet goed voor ze zorgen, ze groeien op in een gezin met grote schulden, ze moeten voor hun zieke of verslaafde ouders zorgen of worden uitgesloten en gepest omdat ze moeilijk contact maken vanwege een achterstand of stoornis. Deze kinderen zitten gevangen in een net van problemen, zorgen en negatieve ervaringen. Ze kunnen zich niet ontwikkelen. Ze komen niet verder. Heppie accepteert dit niet en wil deze kinderen laten zien dat het ook anders kan. Door ze uit de vicieuze cirkel te halen en in hun kracht te zetten. Door ze te overspoelen met positieve aandacht, gezelligheid en fijne herinneringen. Heppie geeft ze een steuntje in de rug door middel van het organiseren van Heppie-vakantiekampen en -opvangweekenden waarin alles draait om samen spelen, plezier maken en positieve aandacht.

Klimaat van aandacht

De 550 zorgvuldig geselecteerde en goed getrainde vrijwilligers doen er alles aan om de kinderen een geweldige en onvergetelijke tijd te geven. De dagen staan bol van de leuke en gezellige activiteiten, afgestemd op de leeftijdsgroep. De vakantiekampen en opvangweekenden vinden sinds 2012 o.a. plaats in het eigen Hotel Heppie in Mierlo; een waar kinderparadijs met een speelbos, klimparcours, skelterbaan, binnenspeeltuin, lego-kamer, kampvuurplaats, Cruyff Court en een heuse theaterzaal. De vrijwilligers werken aan de hand van Heppie’s eigen speciale methode: ‘Klimaat van Aandacht’. Een methode die staat voor positieve aandacht, voor samen spelen en erbij horen en voor het creëren van positieve jeugdherinneringen. Zo geeft Hotel Heppie kinderen weer de moed, het zelfvertrouwen en de energie om door te gaan. Zodat ze weer verder durven kijken en de toekomst met nieuwe moed tegemoet gaan. Een positieve nieuwe start. Een tweede jeugd.
Previous slide
Next slide

Voorbeeld reizen

Ga ook op de familie Reis

Het is geweldig om te beseffen hoe bijzonder en indrukwekkend het kan zijn om samen met je eigen familie een verre reis te maken. Het creëren van kostbare herinneringen en het ontdekken van nieuwe culturen is een voorrecht dat we koesteren.

Daarom hebben we besloten om bij elke geboekte reis een donatie te doen aan Hotel Heppie. Op deze manier willen we ons steentje bijdragen en het dankbare werk van Hotel Heppie ondersteunen, zodat meer kinderen de kans krijgen om gelukkige momenten te beleven en zich gesteund te voelen.

Dankzij jouw steun kunnen we samen een verschil maken en een glimlach brengen op de gezichten van deze bijzondere kinderen. Samen bouwen we aan een betere toekomst voor hen en voor de maatschappij als geheel.

Header -Zuidkust-familie reis-African Luxury

De Zuidkust met Familie

16 DAGEN

Vanaf

€ 4.395,-p.p.

Luxe familie strandvakantie African Luxury

Familiereis Bush & Beach

12 DAGEN

Vanaf

€ 5.500,-p.p.

Reis - Sundowner stop Ongave Game Reserve - African Luxury

Familierondreis met Gids & Chauffeur

17 DAGEN

Vanaf

€ 7.250,-p.p.

AFRICAN LUXURY @ HOME

Haal Afrika in huis

Al járen dromen we ervan maar nooit iets mee gedaan. Iedere keer als we thuis komen van een nieuwe rondreis stuiteren we van inspiratie over wat we onderweg allemaal hebben gezien. Tuurlijk, de natuur, het wildleven en die prachtige mensen doen een flinke duit in het spreekwoordelijke inspi-zakje. Maar wij kunnen van Afrika geen genoeg krijgen en willen meer. We willen Afrika ook thuis. Daarom beginnen we African Luxury @ home. Een webshop boordevol Afrika voor in en rondom jouw huis. En om onze gidsen, lokale huisvlijt en conservation work minder afhankelijk te maken van toerisme. Dat vooral ook.

Alle mooie accessoires uit Afrika die je via African Luxury kan bestellen .
Via onze webshop kan je dit prachtige beddengoed bestellen, net zoals in Afrika heb ervaren tijden je reis

Naam artikel

€ 350,-