‘Galapagos van Afrika’
Sao Tome

Luxe reizen Zuid-Afrika

Ontdek de gastvrijheid van São Tomé

Sao Tome
Reizen is ontdekken. ‘Keep discovering’, weet je nog? Rond de evenaar liggen twee tropische eilanden voor de Atlantische kust te wachten om door jou ontdekt te worden. Sao Tomé en Principe. Grote kans dat je nog nooit hebt gehoord van deze voormalige Portugese kolonie die door natuurliefhebbers de Galapagos van Afrika genoemd wordt. Droom jij van een authentieke en een écht bijzondere bestemming? Bijvoorbeeld voor een huwelijksreis? Of wil jij samen met je liefie of het hele gezin op en top genieten op een tropisch ‘bounty’ eiland? Dan is Sao Tomé en Principe wellicht iets voor jou.

Voorbeeldreizen

Luxe Inspiratiereizen Sao Tomé

African Luxury heeft al enkele prachtige reizen samengesteld. Best experiences collected zeg maar. Van reizigers en avonturiers die alle indrukwekkende ervaringen hebben meegemaakt. En van ons, onze gidsen, locals, en collega’s. De reizen zijn als een filmedit. Keep discovering weet je nog. Als jij twee keer hetzelfde meemaakt doen wij iets niet goed. Ons vak is ervaringen editten. In je luxe hangmat van de lodge nagenieten van een week stoffig stijf verende terreinwagens. Vanaf de veranda van je luxe tent de breathtaking scenery van de afrikaanse wildernis als life wallpaper hebben.

Sao Tomé in de hoofdrol

Video afspelen

Verhalen

Zuid-Afrika Inspiratie
Stories

Video afspelen over Reisvoorwaarden - African Luxury

Veelgestelde vragen

Wat je over Sao Tome wilt weten

De beste tijd voor een vakantie naar São Tomé & Principe is de lange droge tijd van juni tot en met september. Het is dan gemiddeld 27ºC. Een tweede droge periode is van januari tot en met februari met temperaturen rond de 30ºC. 

Tap Air Portugal vliegt met twee keer per week, via Lissabon (dagvlucht) naar Sao Tome. Op de andere dagen is er geen direct aansluiting in Lissabon en reserveren wij een overnachting (en) voor jullie in Lissabon.
Als toerist met de Nederlandse nationaliteit mag je zonder visum op vakantie in Sao Tome.
INENTINGEN
Verplicht: Een gele koorts vaccinatie is verplicht als je tot 3 maanden daarvoor (of langer dan 12 uur in transit) in een gebied bent geweest waar gele koorts voorkomt. Ben je tot 3 maanden voorafgaand aan je bezoek aan Zuid-Afrika niet in een land geweest waar gele koorts voorkomt, dan is inenting ook niet nodig. Aangeraden vaccinaties: Vaccinatie tegen DTP, dat is difterie, tetanus en polio. Vaccinatie tegen BMR dat is bof, mazelen en rode hond, indien geboren tussen 1965 – 1975 en geen mazelen doorgemaakt of niet volgens het Rijksvaccinatieprogramma zijn ingeënt. Vaccinatie tegen hepatitis A oftewel besmettelijke geelzucht. MALARIA Voor (sommige delen van) dit land wordt het gebruik van anti malaria middelen aanbevolen. Bron: Erasmus MC Travel Clinic  
Zuid-Afrika is superleuk voor gezinnen met kinderen. Veel safari-lodges hebben speciale junior ranger programma’s voor jonge kinderen. Iets grotere kinderen kunnen in het wild snorkelen met zeehonden of suppen tussen de Afrikaanse pinguïns of je kunt je langzaam in de zee laten zakken in een aluminium kooi constructie om persoonlijk kennis te maken met de Grote Witte haaien. Als je portemonnee het toelaat kun je met echte ‘wildlife’ opzichters een hele dag mee het veld in om hen te helpen bij het veterinair onderzoek van olifanten en neushoorns. Kortom, Zuid-Afrika is erg geschikt als vakantieland voor families met jonge en opgroeiende kinderen.

Onze belofte

Waarom African Luxury?

Bij jouw vakantie hoort een onbezorgd gevoel. Daarom is African Luxury aangesloten bij verschillende brancheorganisaties en maken wij er werk van om onze partners ter plaatse en de accommodaties op onze website regelmatig zelf te bezoeken. Zo kun jij met een goed gevoel vertrekken én thuiskomen.

Je reisbescheiden altijd bij de hand in je persoonlijke travel app. Hierin kun je ook onze reistips bekijken en je ervaringen delen. Voor het maken van reserveringen of het regelen van andere praktische zaken onderweg is altijd een lokale vertegenwoordiger bereikbaar.

Het genoegen van reizen zit ‘m vaak in de kleinste details. Daarom kiezen wij voor luxe accommodaties. Dat zijn accommodaties die we persoonlijk uitzoeken of die ons worden aanbevolen door mensen die onze definitie van luxe onderschrijven. Wij associëren luxe met het hebben van unieke en individuele ervaringen. Het gevoel onderdeel te zijn van een bijzondere en persoonlijke gebeurtenis. Luxe is ook comfort en van alle gemakken voorzien. Onze luxe geeft je altijd het gevoel een enorme bofkont te zijn.

Afrika is ritme. Afrika is kennis. Afrika is wijsheid. Er is elke dag wel iets om je over te verwonderen. Wij nemen je graag mee naar al die plekken. Waar anderen bestemmingen blijven toevoegen en kiezen voor een voor-elk-wat-wils strategie, liggen de wortels van African Luxury diep in de Afrikaanse rode aarde. Terra Africana. Keep discovering, het zit in ieder mens. Die drang om te willen weten. Het is zo mooi. Dat heet leven.

KOM IN CONTACT

Ontdek Sao Tome samen met ons

Renate Koper

Renate Koper

"Afrika kenner"

AFRICAN LUXURY @ HOME

Haal Afrika in huis

Al járen dromen we ervan maar nooit iets mee gedaan. Iedere keer als we thuis komen van een nieuwe rondreis stuiteren we van inspiratie over wat we onderweg allemaal hebben gezien. Tuurlijk, de natuur, het wildleven en die prachtige mensen doen een flinke duit in het spreekwoordelijke inspi-zakje. Maar wij kunnen van Afrika geen genoeg krijgen en willen meer. We willen Afrika ook thuis. Daarom beginnen we African Luxury @ home. Een webshop boordevol Afrika voor in en rondom jouw huis. En om onze gidsen, lokale huisvlijt en conservation work minder afhankelijk te maken van toerisme. Dat vooral ook.

Alle mooie accessoires uit Afrika die je via African Luxury kan bestellen .
Via onze webshop kan je dit prachtige beddengoed bestellen, net zoals in Afrika heb ervaren tijden je reis

Naam artikel

€ 350,-