Luxe familiereis naar Zuid-Afrika

12 DAGEN

De reis in 'n
notendop

Samen op safari met je kinderen, maar wel Malariavrij? Deze 12-daagse reis begint in Johannesburg waarna je doorreist naar het Welgevonden Game Reserve in Limpopo. Daarna reis je door naar het Kalahari Private Game Reserve, het grootste en misschien wel het mooiste privé-reservaat van Zuid Afrika. Tot slot naar Kaapstad met de iconische Tafelberg, het bruisende V&A Waterfront en Robbeneiland, waar Nelson Mandela en vele anderen gevangen hebben gezeten.

De hoogtepunten

Prijs vanaf

€ 9.100,-p.p.

  • Inclusief; alle vluchten, transfers, accommodaties en safari’s

VOORBEELD REIZEN

Reis in Beeld

Dag 1 -2

Johannesburg

Meestal kom je ergens in de avond aan in Johannesburg waar een chauffeur al op je wacht en je veilig en snel naar je hotel brengt. Misschien nog even een slaapmutsje, een snelle douche en dan lekker slapen. Morgen verder.

Johannesburg

Accommodaties

City Lodge OR Tambo

Comfort

Dit comfortable hotel ligt op loopafstand van de aankomst- en vertrekhal, wat erg prettig is als je laat aankomt en de volgende dag vroeg in de ochtend weer vertrekt.

Dag 2 - 4

Welgevonden Game Reserve

Op pak ‘em beet drie uur rijden van Johannesburg ligt het Malaria-vrije privé park Welgevonden waar je behalve de ‘Big Five’ meer dan 50 andere diersoorten aantreft. Met een privé transfer word je er naartoe gebracht. Het voordeel van een privé park boven een nationaal park is dat er veel minder bezoekers worden toegelaten. Mhondoro Safari Lodge & Villa is geschikt voor gezinnen en staat bekend als kindvriendelijk. Kleine reizigers kunnen genieten van het zwembad en de verscheidenheid die de bush te bieden heeft, zo ook tijdens een Kiddies bush-wandeling.

Welgevonden Game Reserve

Accommodaties

Mhondoro Safari Lodge

Luxe Plus

Mhondoro is een luxe en intieme safari lodge bestaande uit een aantal cottages die verspreid over het terrein liggen. De cottages hebben een Afrika-chique uitstraling met veel privacy. Sommigen hebben een privé zwembad.

Dag 4 - 8

Tswalu Kalahari Private Wildlife Reserve

In de meeste Afrikaanse wildparken worden kinderen tot de leeftijd van 12 jaar niet geaccepteerd, maar in Tswalu juist wèl. Een belangrijk onderdeel van Tswalu’s missie is namelijk het informeren van de volgende generatie over het belang van natuurbehoud. Het Junior Ranger Tswalu programma is zorgvuldig ontwikkeld om aan te sluiten bij de belevingswereld van deze leeftijdsgroep. Behalve veel informatie en spannende verhalen worden er activiteiten georganiseerd zoals spoorzoeken, afgietsels maken van pootafdrukken en wandelen door de bush. Ieder kind krijgt een rugzak vol interessante informatie en hulpmiddelen, er zijn speciale kindermenu’s beschikbaar en de kinderen zullen hier een geweldige tijd hebben.

Tswalu Kalahari Private Wildlife Reserve

Accommodaties

Tswalu Kalahari

Luxe Plus

Deze luxe safari lodge heeft slechts negen chalets, elk met een ruime veranda waar vandaan je een prachtig uitzicht hebt op de graslanden, wat daar langs komt sjokken, en de bergen op de achtergrond.

Dag 8 - 11

Kaapstad

Nelson Mandela noemde de Tafelberg ‘de mountain of hope’. Het is hèt icoon van deze levendige en cultureel zeer diverse stad en de plek bij uitstek om Kaapstad van bovenaf te bekijken. Je kunt de top lopend bereiken of met een kabelbaan. Breng de dag door slenterend langs caféetjes en galerieën of doe als een ‘Capetonian’ en neem een ‘peuselhappie’ bij een stalletje op een van de gezellige Kaapse markten.

Kaapstad

Accommodaties

Cape Grace

Luxe Plus

Cape Grace is misschien wel het meest luxe hotel van Kaapstad en ligt aan de rand van het Waterfront. De kamers zijn zeer luxe ingericht en de service is uitermate persoonlijk en gastvrij.

DAG 11 - 12

Amsterdam

Op de voorlaatste dag van jouw vakantie vlieg je vanaf Kaapstad terug naar Amsterdam. Natuurlijk is het mogelijk de reis een aantal dagen te verlengen met een verblijf in de Wijnlanden.

Reis in kaart

Onze belofte

Waarom African Luxury?

Bij jouw vakantie hoort een onbezorgd gevoel. Daarom is African Luxury aangesloten bij verschillende brancheorganisaties en maken wij er werk van om onze partners ter plaatse en de accommodaties op onze website regelmatig zelf te bezoeken. Zo kun jij met een goed gevoel vertrekken én thuiskomen.

Je reisbescheiden altijd bij de hand in je persoonlijke travel app. Hierin kun je ook onze reistips bekijken en je ervaringen delen. Voor het maken van reserveringen of het regelen van andere praktische zaken onderweg is altijd een lokale vertegenwoordiger bereikbaar.

Het genoegen van reizen zit ‘m vaak in de kleinste details. Daarom kiezen wij voor luxe accommodaties. Dat zijn accommodaties die we persoonlijk uitzoeken of die ons worden aanbevolen door mensen die onze definitie van luxe onderschrijven. Wij associëren luxe met het hebben van unieke en individuele ervaringen. Het gevoel onderdeel te zijn van een bijzondere en persoonlijke gebeurtenis. Luxe is ook comfort en van alle gemakken voorzien. Onze luxe geeft je altijd het gevoel een enorme bofkont te zijn.

Afrika is ritme. Afrika is kennis. Afrika is wijsheid. Er is elke dag wel iets om je over te verwonderen. Wij nemen je graag mee naar al die plekken. Waar anderen bestemmingen blijven toevoegen en kiezen voor een voor-elk-wat-wils strategie, liggen de wortels van African Luxury diep in de Afrikaanse rode aarde. Terra Africana. Keep discovering, het zit in ieder mens. Die drang om te willen weten. Het is zo mooi. Dat heet leven.

KOM IN CONTACT

Ontdek Afrika samen met ons

Renate Koper

Renate Koper

"Afrika kenner"

Voorbeeldreizen

Luxe Inspiratiereizen Afrika

African Luxury heeft al enkele prachtige reizen samengesteld. Best experiences collected zeg maar. Van reizigers en avonturiers die alle indrukwekkende ervaringen hebben meegemaakt. En van ons, onze gidsen, locals, en collega’s. De reizen zijn als een filmedit. Keep discovering weet je nog. Als jij twee keer hetzelfde meemaakt doen wij iets niet goed. Ons vak is ervaringen editten. In je luxe hangmat van de lodge nagenieten van een week stoffig stijf verende terreinwagens. Vanaf de veranda van je luxe tent de breathtaking scenery van de afrikaanse wildernis als life wallpaper hebben.

De Zero Jetlag Familiereis

17 DAGEN

Vanaf

€ 4.995,- p.p.

Choose language.

KOM IN CONTACT

Reisadvies op maat

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacy beleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.