Puur Marokko

7 DAGEN

De reis in 'n
notendop

Een reis naar de essentie van Marokko; van Marrakesh, één van Marokko’s interessantste steden, via Essaouira aan de Atlantische kust naar de serene rust en de imposante vergezichten van Le Désert d’Agafay aan de voet van het Atlasgebergte.

De hoogtepunten

Prijs vanaf

€ 1.610,-p.p.

  • Inclusief accommodaties, Marrakesh experiences en transfers
  • Exclusief internationale vlucht

VOORBEELD REIZEN

Reis in Beeld

Dag 1 - 3

Marrakesh

Je logeert twee nachten in het romantische Riad die middenin de ommuurde oude centrum van Marrakesh is gelegen. De volgende ochtend, na het ontbijt, word je opgehaald en ga je onder leiding van een gids in een halve dag langs alle hidden gems van de stad. Je kan gerust aangeven wat je wilt zien, maar vergeet vooral niet om lange tijd in de soukh in de oude medina door te brengen. Omdat je met een gids bent zal je hier niet onnodig lastig gevallen worden, en kan je met volle teugen genieten en onderhandelen.

Marrakesh

Accommodaties

Riad Clementine

Comfort

La Clé lodge is een prachtig verbouwde Cape Dutch huis waar aandacht voor detail, rust en ruimte de gewoonste zaak van de wereld lijken te zijn. En het ligt op slechts een klein wandelingetje van het centrum van Fransschoek.

Dag 3 - 6

Atlas

De volgende dag maak je een prachtige tocht van ongeveer 3 uur naar de kust. In Essaouira aangekomen check je in Riad Baoussala, waar je drie nachten logeert. Eigenlijk willen wij dit pareltje het liefst geheim houden, maar Dominique en haar staff verdienen gewoon het beste. Deze kleinschalige parel heeft een zwembad, gezellige loungebanken en hangmatten om de dag in alle rust door te brengen. Je hebt voldoende tijd om de stad te ontdekken.

Atlas

Accommodaties

Riad Baoussala

Luxe

Tussen hemel en aarde en omringd door natuurschoon ligt deze schoonheid. Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar rust, kalmte en ontspanning rondom Essaouira.

Dag 6 - 7

Woestijn

Na 3 dagen verlaat je de kuststreek en maak je een rit van ruim 3 uur richting het Atlasgebergte. In de heuvels aan de voet van het Atlasgebergte in de Désert d’Agafay tref je La Pause, een oase van rust, de droom van een bijzondere Fransman Frederique. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd, zoals wandelingen, woestijn golf of quad-tochten in de omgeving, maar ook ritten te paard of kameel. Er is ook een klein zwembad onder de olijfbomen. Een diner in La Pause zal je niet snel vergeten…

Woestijn

Accommodaties

La Pause

Luxe

In de Agafay woestijn, verscholen tussen heuvels ligt een uniek, persoonlijk en het intiem pareltje, La Pause.

DAG 7

Amsterdam

Op de laatste dag van jouw reis word je teruggebracht naar de luchthaven en vlieg je terug naar Amsterdam.

Reis in kaart

Onze belofte

Waarom African Luxury?

Bij jouw vakantie hoort een onbezorgd gevoel. Daarom is African Luxury aangesloten bij verschillende brancheorganisaties en maken wij er werk van om onze partners ter plaatse en de accommodaties op onze website regelmatig zelf te bezoeken. Zo kun jij met een goed gevoel vertrekken én thuiskomen.

Je reisbescheiden altijd bij de hand in je persoonlijke travel app. Hierin kun je ook onze reistips bekijken en je ervaringen delen. Voor het maken van reserveringen of het regelen van andere praktische zaken onderweg is altijd een lokale vertegenwoordiger bereikbaar.

Het genoegen van reizen zit ‘m vaak in de kleinste details. Daarom kiezen wij voor luxe accommodaties. Dat zijn accommodaties die we persoonlijk uitzoeken of die ons worden aanbevolen door mensen die onze definitie van luxe onderschrijven. Wij associëren luxe met het hebben van unieke en individuele ervaringen. Het gevoel onderdeel te zijn van een bijzondere en persoonlijke gebeurtenis. Luxe is ook comfort en van alle gemakken voorzien. Onze luxe geeft je altijd het gevoel een enorme bofkont te zijn.

Afrika is ritme. Afrika is kennis. Afrika is wijsheid. Er is elke dag wel iets om je over te verwonderen. Wij nemen je graag mee naar al die plekken. Waar anderen bestemmingen blijven toevoegen en kiezen voor een voor-elk-wat-wils strategie, liggen de wortels van African Luxury diep in de Afrikaanse rode aarde. Terra Africana. Keep discovering, het zit in ieder mens. Die drang om te willen weten. Het is zo mooi. Dat heet leven.

KOM IN CONTACT

Ontdek Afrika samen met ons

Renate Koper

Renate Koper

"Afrika kenner"

Voorbeeldreizen

Luxe Inspiratiereizen Afrika

African Luxury heeft al enkele prachtige reizen samengesteld. Best experiences collected zeg maar. Van reizigers en avonturiers die alle indrukwekkende ervaringen hebben meegemaakt. En van ons, onze gidsen, locals, en collega’s. De reizen zijn als een filmedit. Keep discovering weet je nog. Als jij twee keer hetzelfde meemaakt doen wij iets niet goed. Ons vak is ervaringen editten. In je luxe hangmat van de lodge nagenieten van een week stoffig stijf verende terreinwagens. Vanaf de veranda van je luxe tent de breathtaking scenery van de afrikaanse wildernis als life wallpaper hebben.

Header - Marokko -Atlas op niveau - African Luxury

Atlas op Niveau

7 DAGEN

Vanaf

€ 1.100,-p.p.

Familiereis Duizend en Eén Nacht

7 DAGEN

Vanaf

€ 1.125,-p.p.

Header - De Koningsschatten van Marokko - African Luxury

Koningsschatten van Marokko

7 DAGEN

Vanaf

€ 2.060,-p.p.

Header - Experience Marokko - African Luxury

Experience Marokko

9 DAGEN

Vanaf

€ 2.595,-p.p.

Luxe familiereis Marokko

9 DAGEN

Vanaf

€ 2.485,-p.p.

Choose language.

KOM IN CONTACT

Reisadvies op maat

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacy beleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.