COVID-19 Update

Datum: 01 juni 2021

Niet alleen Corona maar ook de verdeeldheid over wel of geen mondkapje, de Brexit en steeds wisselende reisadviezen zorgt bij veel mensen voor een gevoel van onzekerheid. Je zou bijna zeggen: “Ik ben hoog nodig aan vakantie toe”, ware het niet dat het boeken van een reis gepaard gaat met flink wat onzekerheden voor jou als reiziger. Ons vak is ervaringen editten. En ontzorgen. In plaats van af te wachten hebben wij ons bestaande aanbod aan Afrika-reizen ge-update en enkele mooie reizen naar onder andere Kenia toegevoegd. Bovendien hebben we gestreden voor flexibelere boekingsvoorwaarden.

Blijf dromen
Droom je alvast van een volgende reis? We hopen dat in het vierde kwartaal van 2021 weer kan. Op verantwoorde wijze. Je kunt bij ons al boeken. Om jezelf alvast iets plezierigs te geven om naar uit te kijken. En tegen flexibele voorwaarden. Als de reis als gevolg van Corona gerelateerde maatregelen onverhoopt niet door kan gaan kun je sowieso tot 4 weken voor vertrek de reis zonder kosten verschuiven naar het volgende jaar. Wil je nog meer zekerheden inbouwen? Praat met ons. We zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk.
Wil je tòch weg en heb je er 10 dagen thuisquarantaine voor over om Afrika nu op zijn allerleegst, voordeligst en allermooist te bezoeken? Dan is het helemaal prachtig, want er is een groot aantal Afrikaanse landen dat staat te springen om reizigers goed en veilig te ontvangen. Heb je geen zin in quarantaine thuis? Ook prima, want wij hebben een paar prachtige hotels gecontracteerd, verspreid over heel Nederland, waar je geheel verzorgd en met gratis wifi kan verblijven.

Blijf op de hoogte
Aan iedere bestemmingspagina op onze website is een actueel overzicht van de geldende inreisbeperkingen en voorwaarden toegevoegd. Deze webpagina’s worden regelmatig bijgewerkt dus hou de pagina van je favoriete Afrika bestemming in de gaten.

Blijf gezond
Hopelijk vinden we elkaar snel in Afrika.

Logo African Luxury

“Keep discovering”

Image courtesy: Mhondoro

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief en ga akkoord met de voorwaarden