COVID-19 Update

Datum: 01 oktober 2021

Niet alleen Corona maar ook de verdeeldheid over wel of geen mondkapje, de Brexit en steeds wisselende reisadviezen zorgt bij veel mensen voor een gevoel van onzekerheid. Je zou bijna zeggen: “Ik ben hoog nodig aan vakantie toe”, ware het niet dat het boeken van een reis gepaard gaat met flink wat onzekerheden voor jou als reiziger. Ons vak is ervaringen editten. En ontzorgen. In plaats van af te wachten hebben wij ons bestaande aanbod aan Afrika-reizen ge-update en enkele mooie reizen naar onder andere Kenia toegevoegd. Bovendien hebben we gestreden voor flexibelere boekingsvoorwaarden.

Blijf dromen
Droom je alvast van een volgende reis?  Op verantwoorde wijze kan je bij ons al boeken. En tegen flexibele voorwaarden. Als de reis als gevolg van Corona gerelateerde maatregelen onverhoopt niet door kan gaan kun je sowieso tot 4 weken voor vertrek de reis zonder kosten verschuiven naar het volgende jaar. Wil je nog meer zekerheden inbouwen? Praat met ons. We zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk.
Kan je niet wachten, zo ook een groot aantal Afrikaanse landen dat staat te springen om reizigers goed en veilig te ontvangen.

Blijf op de hoogte
Bel of mail ons voor de laatste ontwikkelingen.
085-4010448 of info@africanluxury.nl

Blijf gezond
Hopelijk vinden we elkaar snel in Afrika.

Logo African Luxury

“Keep discovering”

Image courtesy: Mhondoro

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief en ga akkoord met de voorwaarden