Life After Football
A lifestyle experience

Een vakantie is om te genieten en te ontspannen. Maar wat als je wilt relaxen in een super-de-luxe villa en een ‘gewone safari’ voor jou echt niet uitdagend genoeg is? Zuid-Afrika heeft zelfs de meest veeleisende reiziger enorm veel te bieden. Deze in alle opzichten zeer bijzondere lifestyle safari, in 10-daagse of 15-daagse variant, biedt een maximum aan luxe en privacy, is gemakkelijk te bereizen en met name geschikt voor een groep vrienden, families of corporate clients. Delen mag. Graag zelfs!

Logo African Luxury

DE REIS IN 'N NOTENDOP

A best friends and family safari lifestyle experience

Aantal dagen:
10 of 15 dagen uit & thuis

Prijs vanaf:
€ 12.250,- p.p. (Inclusief: Intercontinentale business class vluchten | Meet & Assist op luchthaven | Alle transfers |  Accommodaties | Safari-activiteiten & meer)

Highlights:
Kruger National Park | Kalahari Private Game Reserve | Kaapstad

ALLES OVER DEZE REIS

Gele lijn1.1
WAT MAAKT DEZE REIS ZO BIJZONDER?

Onlangs mochten wij een paar nachten logeren in het Kubili huis. Een safari optrekje in het noordelijk deel van de Thornybush. We leggen het even uit. Denk Kruger Park, Zuid-Afrika. Direct grenzend aan het Krugerpark liggen verschillende privé-concessies zoals bijvoorbeeld Thornybush. In zo’n privé concessie gelden andere regels dan in de Nationale parken. Je kunt hier dan ook lekker je eigen gang gaan. Anders dan anders is de Segdeway safari. Je kunt er ook voor kiezen om een nachtje te kamperen. Dat is hier slapen in een tent op het dak van een Landrover terwijl het kampvuur brandt. Behalve leuke dingen doen zie je veel wilde dieren. Wat je niet ziet zijn andere toeristen. Kubili House is uitsluitend voor exclusief gebruik en daarom uitermate geschikt voor een groep vrienden, families met kinderen of zakelijke klanten.

“Your next mission, should you choose to accept it”… is het minder bekende maar uiterst exclusieve Tswalu Private Game Reserve. Met een privé vlucht brengen we je rechtstreeks van de Kruger naar de Kalahari. Dit gebied is malariavrij dus geen gedoe met pillen en dergelijke. Je verblijft hier in Tarkuni House, en in een volstrekt andere omgeving. Ook hier staat jouw eigen privé staf weer dag en nacht voor je klaar. Overdag maak je met je eigen ranger safari’s. Wanneer het jouw uitkomt. Tswalu heeft een zeer gezonde wildpopulatie met vele soorten die je niet zo snel ergens anders zult tegenkomen. Er zal dus meer dan voldoende te zien zijn. En ’s avonds heerlijk met z’n allen rond de tafel. De Zuid-Afrikaanse chef Jan Hendrik van der Westhuizen, die zijn Michelin sporen heeft verdiend in het zuiden van Frankrijk en zijn team is verantwoordelijk voor de culinaire omlijsting van je verblijf in Tswalu.

En dan Kaapstad. Eén van de mooiste steden van de wereld. Met de Tafelberg op de achtergrond, de gezellige restaurantjes aan de haven en ontspannen sfeer trekt het jaarlijks vele duizenden toeristen. Het nachtleven van Kaapstad is ook swingend. Er zijn diverse nacht- en danceclubs waar je tot in de late uurtjes kan genieten. Het weer in Kaapstad is mild en meestal zeer aangenaam. Je verblijft in de Ellerman House villa en het zal je bepaald aan niets ontbreken.  De villa biedt een maximum aan privacy en is zeer smaakvol en compleet ingericht. Zo heeft iedere kamer een eigen badkamer en er is zelfs een goed uitgeruste fitness ruimte. De vriendelijke staf staat dag en nacht voor je klaar en laat al jouw wensen in vervulling gaan.

WAT MAG JE VERWACHTEN?
Dag 1 – 2 Amsterdam – Johannesburg  
Dag 2 – 6 Kruger Nationaal Wildpark  
Dag 6 – 10 Kalahari Private Game Reserve  
Dag 10 – 14 Kaapstad  
Dag 14 – 15 Kaapstad – Amsterdam  

 

Dag 1 – 2 Johannesburg – Amsterdam
Tijd om afscheid te nemen van het jachtige bestaan. Vanaf Schiphol vlieg je rechtstreeks met KLM naar Johannesburg alwaar je halverwege de avond aankomt. In lijn met de rest van het programma begint de reis in de vernieuwde business lounge van KLM. Jawel! want je vliegt business klasse.

Zoals gezegd kom je halverwege de avond aan in Johannesburg. Daarom reizen we morgen bij daglicht verder en slaap je vannacht in het Intercontinental Hotel. Dit hotel ligt pal tegenover de aankomsthal. Als je de straat oversteekt sta je bijna voor de receptie.

Dag 2 – 6 Kruger Nationaal Wildpark – Thornybush
Om een uur of tien word je terug op de luchthaven verwacht bij de terminal van Federal Air. In pakweg drie kwartier vlieg je van Johannesburg naar Hoedspruit of de Jackalberry Airstrip, afhankelijk van het arrangement dat we hebben besproken. Vanaf hier is het nog een uur of een kwartier rijden naar de lodge, wederom afhankelijk van wat we hebben afgesproken en onderweg tegenkomen. De komende vier dagen verblijf je in alle comfort die een mens zich wensen kan. Het verblijf begint met een heerlijk ontspannen lunch, daarover kan geen twijfel bestaan. Kubili House, zo heet de lodge, bestaat eigenlijk uit een gemeenschappelijke leefruimte met 3 slaapkamers en elk een eigen badkamer. Los van het huis staan 2 aparte villa’s. Elk op 10 meter afstand van elkaar en met een lounge en een enorme slaapkamer met aangrenzende badkamer. De buitenkant van Kubili is zo ontworpen dat het lijkt te versmelten met de omgeving. Het interieur is warm, bijzonder sfeervol en zeer, zeer ruim. Binnenmuren zijn waar mogelijk weggelaten waardoor er een geheel open ruimte ontstaat met een verbluffend uitzicht. Binnen wordt buiten. Wie hebben we dat eerder horen zeggen? Er is een fantastisch zwembad met ‘rim flow’ en uitzicht over het Kruger park.

De volgende dagen is het safari wat de klok slaat. Er staan twee safarivoertuigen en twee ervaren rangers permanent tot je beschikking om zoveel mogelijk mee te maken van het wildlife dat hier is. Wandelsafari’s, Sedgeway safari’s en een nacht kamperen bij het kampvuur behoort allemaal tot de mogelijkheden. Je zegt het maar. De middagen veranderen bijna automatisch in siësta’s en na de middag drive is er het apéritief, een kampvuur, het diner, de spannende verhalen en een heerlijk zachte bed. Je kunt in Kubili House met maximaal 10 volwassenen en 2 kinderen gelijktijdig logeren.

Dag 6 – 10 Noordkaap provincie – Tswalu Kalahari Privé reservaat.
Je blijft in Zuid-Afrika maar verhuist naar een zo mogelijk nóg spectaculairder onderkomen: Tswalu Tarkuni in het Kalahari gebied. Hier heb je de beschikking over ruim 120.000 hectare privé gebied dat in niets te vergelijken is met het landschap waar je net vandaan komt. Tswalu behoort tot het ‘Unique Lodges of the World’. Een hoop activiteiten zijn inclusief, voor een aantal activiteiten wordt een extra bedrag in rekening gebracht, zoals alle activiteiten met de helikopter. Het complete overzicht kun je krijgen via African Luxury. Sinds de heropening in juni 2019 zwaait ene Jan-Hendrik van der Westhuizen met zijn met Michelin sterren versierde scepter over het culinaire aanbod van Tswalu. Behalve de vele soorten wildlife die je elders niet snel zult vinden, althans niet in één en hetzelfde gebied, hebben ze hier een fenomenale spa en dito wijnkelder. Het is maar dat je het weet.

Klik hier om ons reisverslag over Tswalu Kalahari te lezen

Dag 10 – 14 Kaapstad – Bantry Bay
Met een Pilatus PC12 vlieg je van de Tswalu airstrip in circa twee uur naar Kaapstad waar je verblijft in een privé villa van het Ellerman House. Dit hotel biedt haar gasten een ongewoon luxe verblijf en dankt haar reputatie aan de zeer smaakvolle inrichting, het onovertroffen uitzicht over de ‘Atlantic’ en de overdaad aan Zuid-Afrikaanse wijnen en Afrikaanse kunst. De komende dagen ga je genieten van al het moois dat Kaapstad te bieden heeft. Uitstapjes, shopping en ondergedompeld worden in het bruisende nachtleven. Kaapstad is hot, hip & happening. Een aantal restaurants kun je het best (ruim) voor vertrek reserveren. Dit om lange wachtrijen en teleurstellingen te voorkomen.

Dag 14 – 15 Kaapstad – Amsterdam
Het is tijd om afscheid te nemen van je hedonistisch verblijf in Zuid-Afrika. Een chauffeur van het Ellerman House brengt je naar de luchthaven van Kaapstad waar je aan boord gaat van de vlucht naar Amsterdam. De vlucht vertrekt vanuit Kaapstad omstreeks middernacht maar de KLM business klasse heeft ‘full flat beds’ in de business klasse dus, welterusten!

 

WAT ZIJN DE KOSTEN?

 

 

 

15 dagen
(10 pers.)
15 dagen
(6 pers.)
10 dagen
(10 pers.)
10 dagen
(6 pers.)
Laagseizoen vanaf
Hoogseizoen vanaf
€ 17.450,- p.p.
€ 20.250,- p.p.
€ 18.950,- p.p.
€ 22.500,- p.p.
€ 12.250,- p.p.
€ 14.750,- p.p.
€ 11.750,- p.p.
€ 15.000,- p.p.
Intercontinentale retourvlucht
(business class)
Binnenlandse vluchten
Luchthaven belastingen en toeslagen
Meet & Assist bij aankomst op de luchthaven
Alle Transfers (privé)
Toegang Airport lounges
Reismap met Reis- en routebeschrijving
Eén (1) overnachting
Johannesburg
InterContinental
(logies en ontbijt)
InterContinental
(logies en ontbijt)
InterContinental
(logies en ontbijt)
InterContinental
(logies en ontbijt)
Vier (4) overnachtingen
Thornybush
Kubili House
(fully inclusive)
Kubili House
(fully inclusive)
Kubili House
(fully inclusive)
Kubili House
(fully inclusive)
Vier (4) overnachtingen
Kalahari
Tswalu Tarkuni Lodge
(fully inclusive)
Tswalu Tarkuni Lodge
(fully inclusive)
Geen overnachtingen in de Kalahari Geen overnachtingen in de Kalahari
Drie (3) overnachtingen
Kaapstad
Ellerman House Villa
(logies en ontbijt)
Ellerman House Villa
(logies en ontbijt)
Ellerman House Villa
(logies en ontbijt)
Ellerman House Villa
(logies en ontbijt)

Genoemde prijzen zijn indicatief, per persoon en afhankelijk van wisselkoersen en beschikbaarheid op het tijdstip van boeken.

REIS IN BEELD

Gele lijn 3
null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

ONZE SERVICE

Gele lijn1.1
null

UBUNTU

Of het nu midden in de wildernis is of in het hart van de stad. Gastvrijheid vóel je en maakt het verschil tussen een goede en een onvergetelijke reis. Afrikanen zijn meesters in Ubuntu: de pure en ongeremde gastvrijheid. En wat je geeft krijg je terug. Wanneer jij gastvrij bent, zul je nog meer plezier en ubuntu ervaren.

null

ZEKERHEDEN

Bij jouw vakantie hoort een onbezorgd gevoel. Daarom is African Luxury aangesloten bij verschillende brancheorganisaties en maken wij er werk van om onze partners ter plaatse en de accommodaties op onze website regelmatig zelf te bezoeken. Zo kun jij met een goed gevoel vertrekken én thuiskomen.

null

GEMAK ONDERWEG

Je reisbescheiden altijd bij de hand in je persoonlijke travel app. Hierin kun je ook onze reistips bekijken en je ervaringen delen. Voor het maken van reserveringen of het regelen van andere praktische zaken onderweg is altijd een lokale vertegen-woordiger bereikbaar.

OFFERTE AANVRAGEN

Gele lijn 4

  Afrika is leven! Dat voel je. Het is een soort thuiskomen horen we wel eens. Nergens ter wereld is dat zo sterk als hier. Er is elke dag wel iets om je over te verwonderen.

  Wij nemen je graag mee naar al die plekken. Een op jouw individuele wensen toegesneden reisvoorstel aanvragen begint hier. Om je optimaal van dienst te kunnen zijn vragen we je alvast om het onderstaande vragenlijstje in te vullen. Daarna nemen we spoedig contact met je op.

  Doe je liever alles zelf maar kom je er niet uit of weet je het niet zeker? Kom dan langs bij ons op kantoor, dan kijken we er samen naar.

  Contactgegevens

  Reisgegevens

  ik ben/wij zijn flexibel (voer aantal dagen in)
  weet ik nog niet (voer aantal dagen in)

  Verwachte reissom per persoon (inclusief vliegtickets)

  € 3.000 - € 4.500
  € 4.500 - € 6.000
  € 6.000 - € 7.500

  Bestemmingen

  BotswanaKeniaMarokkoMadagaskarMozambiqueNamibiëRwanda
  TanzaniaWest-AfrikaZambiaZanzibarZimbabweZuid-AfrikaCombinatie van 2 of meer landen

  Wensen, vragen of opmerkingen

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief en ga akkoord met de voorwaarden