Image courtesy: Zuri Zanzibar

Zuri

Zuri Zanzibar ligt in het noordwesten nabij het dorpje Kendwa. Je overdrijft niks als je zegt dat Zuri Zanzibar net een tikkeltje anders is. De kleuren zijn intenser en het is er levendig. Op een of andere manier loopt de klok hier ook anders. In deze paradijselijke omgeving vind je innerlijke rust en kom je weer tot leven. Reality mindfullness zou je bijna zeggen. Kom zelf maar kijken want het is echt waar.

Logo African Luxury

DE REIS IN 'N NOTENDOP

Zuri Zanzibar

Aantal dagen:
10 dagen uit & thuis (safariverlenging mogelijk)

Prijs vanaf:
€ 2.425,- p.p. (Inclusief: 7 overnachtingen | ontbijt & diner | alle vluchten | transfers en een bezoek aan Stone Town met privégids op de dag van vertrek)

Highlights:
Beste strand | beste zwembad | levendig | prachtige tropische omgeving | informeel

ALLES OVER DEZE REIS

Gele lijn1.1
WAT MAAKT DEZE REIS ZO BIJZONDER?

In de lokale taal betekent Zuri zoiets als mooi. En mooi is het. Heel erg mooi. In tegenstelling tot vele andere plaatsen op Zanzibar waar je alleen bij vloed in zee kunt zwemmen of bij eb eerst een heel eind moet lopen, is de verkoelende zee bij Zuri altijd dichtbij. Het hagelwitte strand is perfect, nèt als de tropische tuin. Met de aanleg van de tuin is meer dan 100 man zo’n twee jaar bezig geweest. Zuri Zanzibar is eigenlijk een prachtige subtropische tuin gelegen aan een paradijselijk strand omringd door het turquoise blauw van de oceaan. Met het oog op absolute privacy zijn her en der tussen de circa 15 hectare aan bloemen en planten, 56 villa’s en bungalows gebouwd. Zuri Zanzibar heeft geen kamers. Alleen vrijstaande villa’s, suites en bungalows. Allemaal met een buitendouche en eigen veranda’s. Nabij het hoofdgebouw is een 32 meter lang ‘infinity’ zwembad, een watersport- en duikcentrum en een spa. En alsof dat allemaal niet genoeg is kun je er werkelijk fantastisch lekker eten. Of je nu op het strand bent, aan het zwemband ligt of in het restaurant of in je eigen bungalow bent. Je zegt het maar.

Zuri Zanzibar heeft als eerste de ‘Earthcheck Gold’ certificering verkregen. Earthcheck is een milieu -certificeringsprogramma dat speciaal ontworpen is voor de toeristische- en reisindustrie met 1.500 deelnemende bedrijven in 70 verschillende landen.

WAT ZIJN DE KOSTEN?
Luxe editie
(2 pers.)
Laagseizoen vanaf
Hoogseizoen vanaf
€ 2.425,- p.p.
€ 3.175,- p.p.
Intercontinentale
retourvlucht
Binnenlandse vluchten
Luchthaven belastingen en toeslagen
Meet & Assist bij aankomst en privé transfer naar hotel
Excursie door het oude centrum van Zanzibar-stad
Zeven (7) overnachtingen
Zanzibar
Zuri Zanzibar
(logies, ontbijt en diner)

Genoemde prijzen zijn indicatief, per persoon en afhankelijk van wisselkoersen en beschikbaarheid op het tijdstip van boeken.

REIS IN BEELD

Gele lijn 3
null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

ONZE SERVICE

Gele lijn1.1
null

UBUNTU

Of het nu midden in de wildernis is of in het hart van de stad. Gastvrijheid vóel je en maakt het verschil tussen een goede en een onvergetelijke reis. Afrikanen zijn meesters in Ubuntu: de pure en ongeremde gastvrijheid. En wat je geeft krijg je terug. Wanneer jij gastvrij bent, zul je nog meer plezier en ubuntu ervaren.

null

ZEKERHEDEN

Bij jouw vakantie hoort een onbezorgd gevoel. Daarom is African Luxury aangesloten bij verschillende brancheorganisaties en maken wij er werk van om onze partners ter plaatse en de accommodaties op onze website regelmatig zelf te bezoeken. Zo kun jij met een goed gevoel vertrekken én thuiskomen.

null

GEMAK ONDERWEG

Je reisbescheiden altijd bij de hand in je persoonlijke travel app. Hierin kun je ook onze reistips bekijken en je ervaringen delen. Voor het maken van reserveringen of het regelen van andere praktische zaken onderweg is altijd een lokale vertegen-woordiger bereikbaar.

OFFERTE AANVRAGEN

Gele lijn 4

  Afrika is leven! Dat voel je. Het is een soort thuiskomen horen we wel eens. Nergens ter wereld is dat zo sterk als hier. Er is elke dag wel iets om je over te verwonderen.

  Wij nemen je graag mee naar al die plekken. Een op jouw individuele wensen toegesneden reisvoorstel aanvragen begint hier. Om je optimaal van dienst te kunnen zijn vragen we je alvast om het onderstaande vragenlijstje in te vullen. Daarna nemen we spoedig contact met je op.

  Doe je liever alles zelf maar kom je er niet uit of weet je het niet zeker? Kom dan langs bij ons op kantoor, dan kijken we er samen naar.

  Contactgegevens

  Reisgegevens

  ik ben/wij zijn flexibel (voer aantal dagen in)
  weet ik nog niet (voer aantal dagen in)

  Verwachte reissom per persoon (inclusief vliegtickets)

  € 1.000 - € 2.000€ 2.000 - € 3.000€ 3.000 - € 4.000€ 4.000 - € 5.000

  Wensen, vragen of opmerkingen

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief en ga akkoord met de voorwaarden