Image courtesy: White Sand Zanzibar

White Sand Luxury Villa’s and Spa

Het überluxe White Sand is aangesloten bij het Franse Relais & Chateau. In Frankrijk zèlf niet altijd een garantie voor gastvrijheid uit het topsegment maar in Afrika, mijn hemel. Nergens ter wereld verstaan ze de kunst van het jou naar de zin maken beter dan hier. White Sand is een kleinschalig luxe strandresort aan de zuidoostkust van Zanzibar en helemaal het einde voor zonaanbidders, waterratjes en levensgenieters.

Logo African Luxury

DE REIS IN 'N NOTENDOP

White Sand Luxury Villa’s and Spa

Aantal dagen:
10 dagen uit & thuis (safariverlenging mogelijk)

Prijs vanaf:
€ 3.175,- p.p. (Inclusief: 7 overnachtingen | ontbijt en diner | alle vluchten | transfers en een bezoek aan Stone Town met privégids op de dag van vertrek.)

Highlights:
Kitesurfing & watersport centre | wellness | familie vriendelijk.

ALLES OVER DEZE REIS

Gele lijn1.1
WAT MAAKT DEZE REIS ZO BIJZONDER?

Families met kinderen zijn meer dan welkom. Grote en Kleine Kinderen zijn niet bij het Zanzibar Kite Paradise Watersport Centre weg te houden. Stellen kiezen voor de privacy van een luxury villa met 750 vierkante meter eigen space, een drankje bij de rooftop lounge bar of een romantisch diner voor twee met je blote voeten in het zand van het beachrestaurant.

White Sand luxury villa’s and spa heeft drie verschillende kamercategorieën. De deluxe kamers liggen in de Presidentiële villa. Je hebt dan uiteraard je eigen kamer. Op de begane grond of op de eerste verdieping maar je deelt de lounge, de omliggende tuin en de entrée met andere gasten. Zoek je wat meer privacy dan kies je voor de Cinnamon kamer. Deze kamers bevinden zich in één (1) gebouw als ware het een Cinnamon guesthouse. Op circa 100 meter van het strand maar pal naast het zwembad. De deluxe en cinnamon kamercategorieën hebben elk een familiekamer met twee slaapkamers. De mooiste kamers met de meeste privacy zijn de vrijstaande Luxury Villa’s. Deze bestaan uit twee gebouwen die onderling zijn verbonden door een gigantisch terras met eigen dompelbad. De gemeenschappelijke ruimten bestaan uit twee verschillende restaurants waarvan eentje op het strand, een rooftop bar, een openlucht fitness ruimte, een spa, een heerlijk zwembad en niet te vergeten het Zanzibar Kite Paradise Watersport centrum. Oh ja. Er is ook nog een jeux des boules baan en een kinderspeeltuintje.

WAT ZIJN DE KOSTEN?
Luxe editie
(2 pers.)
Familie editie
(4 pers.)
Laagseizoen vanaf
Hoogseizoen vanaf
€ 3.175,- p.p.
€ 4.875,- p.p.
€ 2.700,- p.p.
€ 4.250,- p.p.
Intercontinentale
retourvlucht
Binnenlandse vluchten
Luchthaven belastingen en toeslagen
Meet & Assist bij aankomst en privé transfer naar hotel
Excursie door het oude centrum van Zanzibar-stad
Zeven (7) overnachtingen
Zanzibar
White Sand Luxury Villa’s & Spa
(logies, ontbijt en diner)
White Sand Luxury Villa’s & Spa
(logies, ontbijt en diner)

Genoemde prijzen zijn indicatief, per persoon en afhankelijk van wisselkoersen en beschikbaarheid op het tijdstip van boeken.

REIS IN BEELD

Gele lijn 3
null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

ONZE SERVICE

Gele lijn1.1
null

UBUNTU

Of het nu midden in de wildernis is of in het hart van de stad. Gastvrijheid vóel je en maakt het verschil tussen een goede en een onvergetelijke reis. Afrikanen zijn meesters in Ubuntu: de pure en ongeremde gastvrijheid. En wat je geeft krijg je terug. Wanneer jij gastvrij bent, zul je nog meer plezier en ubuntu ervaren.

null

ZEKERHEDEN

Bij jouw vakantie hoort een onbezorgd gevoel. Daarom is African Luxury aangesloten bij verschillende brancheorganisaties en maken wij er werk van om onze partners ter plaatse en de accommodaties op onze website regelmatig zelf te bezoeken. Zo kun jij met een goed gevoel vertrekken én thuiskomen.

null

GEMAK ONDERWEG

Je reisbescheiden altijd bij de hand in je persoonlijke travel app. Hierin kun je ook onze reistips bekijken en je ervaringen delen. Voor het maken van reserveringen of het regelen van andere praktische zaken onderweg is altijd een lokale vertegen-woordiger bereikbaar.

OFFERTE AANVRAGEN

Gele lijn 4

  Afrika is leven! Dat voel je. Het is een soort thuiskomen horen we wel eens. Nergens ter wereld is dat zo sterk als hier. Er is elke dag wel iets om je over te verwonderen.

  Wij nemen je graag mee naar al die plekken. Een op jouw individuele wensen toegesneden reisvoorstel aanvragen begint hier. Om je optimaal van dienst te kunnen zijn vragen we je alvast om het onderstaande vragenlijstje in te vullen. Daarna nemen we spoedig contact met je op.

  Doe je liever alles zelf maar kom je er niet uit of weet je het niet zeker? Kom dan langs bij ons op kantoor, dan kijken we er samen naar.

  Contactgegevens

  Reisgegevens

  ik ben/wij zijn flexibel (voer aantal dagen in)
  weet ik nog niet (voer aantal dagen in)

  Verwachte reissom per persoon (inclusief vliegtickets)

  € 1.000 - € 2.000€ 2.000 - € 3.000€ 3.000 - € 4.000€ 4.000 - € 5.000

  Wensen, vragen of opmerkingen

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief en ga akkoord met de voorwaarden