Image courtesy: Tulia Zanzibar

Tulia Zanzibar

Tulia Zanzibar is een uniek, kleinschalig en luxe 5 sterren verwenresort, direct aan het strand aan de oostkant van Zanzibar. Hoewel families met kinderen meer dan welkom zijn, bestaat het merendeel van de gasten uit stellen.

Logo African Luxury

DE REIS IN 'N NOTENDOP

Tulia Zanzibar

Aantal dagen:
10 dagen uit & thuis (safariverlenging mogelijk)

Prijs vanaf:
€ 2.410,- p.p. (Inclusief: 7 overnachtingen | ontbijt | alle vluchten | transfers en een bezoek aan Stone Town met privégids op de dag van vertrek.)

Highlights:
Persoonlijke aandacht |  rust | privancy | flexibiliteit

ALLES OVER DEZE REIS

Gele lijn1.1
WAT MAAKT DEZE REIS ZO BIJZONDER?

Het hele resort heeft slechts 16 bungalows of villa’s. De garden bungalows zijn 2 onder 1 kap en elk 120 vierkante meter groot, inclusief een stuk tropische tuin. Zoek je ontspanning, zon, zee, rust en ruimte en hou je van echt lekker eten? Dan is Tulia voor jou beste keus. En krijg je plotseling aandrang om iets sportiefs te doen. Er zijn paddle boards, zeekayaks of je kunt gaan windsurfen. Blijf je liever op het droge dan pak je de fiets of een e-scooter. Er is een volledig uitgeruste gym en elke dag yogasessies. Of wat te denken van een ‘coconut massage’ in de spa? De Tulia Spa staat bekend als de beste spa van het eiland.
Flexibiliteit, persoonlijke aandacht, rust en privacy zijn de sleutelwoorden die Tulia Zanzibar het beste omschrijven. 300 dagen van het jaar schijnt hier de zon. Er zijn twee buitenzwembaden waarin je voor het ontbijt altijd je baantjes kunt trekken. In zee zwemmen kan alleen met hoogwater want bij laagwater trekt de zee zich terug tot achter het rif dat de gehele oostkust van Zanzibar beschermt. Zowel op het strand als rondom het zwembad staan heerlijke ligbedden. Alle kamers hebben een eigen terras, een tuin, airconditioning, een kluis, gratis wifi, een espresso apparaat en een minibar en verder alles wat je in een luxe hotel uit deze categorie mag verwachten. Bijzonder is ook de keuken van chef Mgeni. Voor zover wij weten de enige Tanzaniaanse chef van wie een eigen kookboek is verschenen. Uit de keuken van chef Mgeni verschijnen dagelijks de heerlijkste gerechten en met vrijwel alle dieetwensen kan rekening worden gehouden.

WAT ZIJN DE KOSTEN?
Luxe editie
(2 pers.)
Familie editie
(4 pers.)
Laagseizoen vanaf
Hoogseizoen vanaf
€ 2.410,- p.p.
€ 3.490,- p.p.
€ 2.530,- p.p.
€ 3.770,- p.p.
Intercontinentale
retourvlucht
Binnenlandse vluchten
Luchthaven belastingen en toeslagen
Meet & Assist bij aankomst en privé transfer naar hotel
Excursie door het oude centrum van Zanzibar-stad
Zeven (7) overnachtingen
Zanzibar
Tulia
(logies en ontbijt)
Tulia
(logies en ontbijt)

Genoemde prijzen zijn indicatief, per persoon en afhankelijk van wisselkoersen en beschikbaarheid op het tijdstip van boeken.

REIS IN BEELD

Gele lijn 3
null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

ONZE SERVICE

Gele lijn1.1
null

UBUNTU

Of het nu midden in de wildernis is of in het hart van de stad. Gastvrijheid vóel je en maakt het verschil tussen een goede en een onvergetelijke reis. Afrikanen zijn meesters in Ubuntu: de pure en ongeremde gastvrijheid. En wat je geeft krijg je terug. Wanneer jij gastvrij bent, zul je nog meer plezier en ubuntu ervaren.

null

ZEKERHEDEN

Bij jouw vakantie hoort een onbezorgd gevoel. Daarom is African Luxury aangesloten bij verschillende brancheorganisaties en maken wij er werk van om onze partners ter plaatse en de accommodaties op onze website regelmatig zelf te bezoeken. Zo kun jij met een goed gevoel vertrekken én thuiskomen.

null

GEMAK ONDERWEG

Je reisbescheiden altijd bij de hand in je persoonlijke travel app. Hierin kun je ook onze reistips bekijken en je ervaringen delen. Voor het maken van reserveringen of het regelen van andere praktische zaken onderweg is altijd een lokale vertegen-woordiger bereikbaar.

OFFERTE AANVRAGEN

Gele lijn 4

  Afrika is leven! Dat voel je. Het is een soort thuiskomen horen we wel eens. Nergens ter wereld is dat zo sterk als hier. Er is elke dag wel iets om je over te verwonderen.

  Wij nemen je graag mee naar al die plekken. Een op jouw individuele wensen toegesneden reisvoorstel aanvragen begint hier. Om je optimaal van dienst te kunnen zijn vragen we je alvast om het onderstaande vragenlijstje in te vullen. Daarna nemen we spoedig contact met je op.

  Doe je liever alles zelf maar kom je er niet uit of weet je het niet zeker? Kom dan langs bij ons op kantoor, dan kijken we er samen naar.

  Contactgegevens

  Reisgegevens

  ik ben/wij zijn flexibel (voer aantal dagen in)
  weet ik nog niet (voer aantal dagen in)

  Verwachte reissom per persoon (inclusief vliegtickets)

  € 1.000 - € 2.000€ 2.000 - € 3.000€ 3.000 - € 4.000€ 4.000 - € 5.000

  Wensen, vragen of opmerkingen

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief en ga akkoord met de voorwaarden