Image courtesy: Qambani Zanzibar

Qambani

En in het begin…

Ver weg op het eiland Zanzibar ligt een lang gestrekt koraalland dat wijst naar de zee van Lapsis. Op een dag kwam er een gezin van de andere kant van de wereld en liep over het puntje van dit land. Ze werden op slag verliefd op de plek en daar, op het zand, maakten ze een tekening van het huis dat ze hier zouden bouwen. En hoewel de vloed hun tekening wegspoelde zat het ontwerp nog steeds in hun hoofd, en hun hart. En na verloop van tijd werd het huis realiteit en groeide er een tropische tuin omheen, met zwembaden en zonnevogels en de fluisterende wind. En toen het klaar was, noemden ze het Qambani!

Logo African Luxury

DE REIS IN 'N NOTENDOP

Qambani

Aantal dagen:
10 dagen uit & thuis (safariverlenging mogelijk)

Prijs vanaf:
€ 2.325,- p.p. (Inclusief: 7 overnachtingen | Alle maaltijden | alle vluchten | transfers en een bezoek aan Stone Town met privégids op de dag van vertrek.)

Highlights:
Kleinschalig | privacy | fantastische keuken | ruimte | barefoot luxury

ALLES OVER DEZE REIS

Gele lijn1.1
WAT MAAKT DEZE REIS ZO BIJZONDER?

Verspreid in de zeer uitgestrekt tropische tuin staan zes ruime luxe villa’s, en een aantal mooie plekken waar je heerlijk kunt mijmeren. De mate van privacy is misschien wel de grootste luxe die Qambani biedt. Een enorme ‘woonkamer’ strekt zich uit langs het strand en de branding en nodigt uit om je de rest van de dag te verpozen met een drankje, een boek en goed gezelschap. De woonkamer grenst aan de eetkamer, waar de maaltijden geserveerd worden, een gameroom, een fitnessruimte en een hammam. Het is moeilijk te zeggen wat het beste is aan het terrein rondom Qambani: de prachtige zwembaden voor eindeloze middagen in het water, de exotische tuinen met palmen en zonnevogels -geplant door een van de beste tuinmannen van Oost-Afrika- of de steile koraalrand met zeezicht waar de Indische Oceaan zich eindeloos op lijkt te storten.  Een kleine wandeling brengt je daar via een houten trap. Van juni tot november krult een kilometerslang wit zandstrand zich om de landtong. Van december tot mei is het strand wat kleiner.

WAT ZIJN DE KOSTEN?
Luxe editie
(2 pers.)
Familie editie
(4 pers.)
Laagseizoen vanaf
Hoogseizoen vanaf
€ 2.460,- p.p.
€ 3.405,- p.p.
€ 2.325,- p.p.
€ 2.875,- p.p.
Intercontinentale
retourvlucht
Binnenlandse vluchten
Luchthaven belastingen en toeslagen
Meet & Assist bij aankomst en privé transfer naar hotel
Excursie door het oude centrum van Zanzibar-stad
Zeven (7) overnachtingen
Zanzibar
Qambani
(logies en alle maaltijden)
Qambani
(logies en alle maaltijden)

Genoemde prijzen zijn indicatief, per persoon en afhankelijk van wisselkoersen en beschikbaarheid op het tijdstip van boeken.

REIS IN BEELD

Gele lijn 3
null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

ONZE SERVICE

Gele lijn1.1
null

UBUNTU

Of het nu midden in de wildernis is of in het hart van de stad. Gastvrijheid vóel je en maakt het verschil tussen een goede en een onvergetelijke reis. Afrikanen zijn meesters in Ubuntu: de pure en ongeremde gastvrijheid. En wat je geeft krijg je terug. Wanneer jij gastvrij bent, zul je nog meer plezier en ubuntu ervaren.

null

ZEKERHEDEN

Bij jouw vakantie hoort een onbezorgd gevoel. Daarom is African Luxury aangesloten bij verschillende brancheorganisaties en maken wij er werk van om onze partners ter plaatse en de accommodaties op onze website regelmatig zelf te bezoeken. Zo kun jij met een goed gevoel vertrekken én thuiskomen.

null

GEMAK ONDERWEG

Je reisbescheiden altijd bij de hand in je persoonlijke travel app. Hierin kun je ook onze reistips bekijken en je ervaringen delen. Voor het maken van reserveringen of het regelen van andere praktische zaken onderweg is altijd een lokale vertegen-woordiger bereikbaar.

OFFERTE AANVRAGEN

Gele lijn 4

  Afrika is leven! Dat voel je. Het is een soort thuiskomen horen we wel eens. Nergens ter wereld is dat zo sterk als hier. Er is elke dag wel iets om je over te verwonderen.

  Wij nemen je graag mee naar al die plekken. Een op jouw individuele wensen toegesneden reisvoorstel aanvragen begint hier. Om je optimaal van dienst te kunnen zijn vragen we je alvast om het onderstaande vragenlijstje in te vullen. Daarna nemen we spoedig contact met je op.

  Doe je liever alles zelf maar kom je er niet uit of weet je het niet zeker? Kom dan langs bij ons op kantoor, dan kijken we er samen naar.

  Contactgegevens

  Reisgegevens

  ik ben/wij zijn flexibel (voer aantal dagen in)
  weet ik nog niet (voer aantal dagen in)

  Verwachte reissom per persoon (inclusief vliegtickets)

  € 1.000 - € 2.000€ 2.000 - € 3.000€ 3.000 - € 4.000€ 4.000 - € 5.000

  Wensen, vragen of opmerkingen

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief en ga akkoord met de voorwaarden