Image courtesy: Odzala-Kokoua

Congo-Brazzaville

Direct naar:       |    Voorbeeldreizen

De Republiek Congo, niet te verwarren met de Democratische Republiek Congo (DRC), ligt voor een klein deel aan de Atlantische Oceaan en grenst in het westen aan Gabon, in het noorden aan Kameroen en de Centraal Afrikaanse Republiek, in het oosten aan de Democratische Republiek Congo en in het zuiden aan Angola. De voormalige Franse kolonie ontleent zijn naam aan de machtige rivier de Congo, die tevens de grens vormt met de DRC (Democratische Republiek Congo).

VOORBEELDREIZEN CONGO-BRAZZAVILLE

African Luxury heeft al enkele prachtige reizen samengesteld. Best experiences collected zeg maar. Van reizigers en avonturiers die alle indrukwekkende ervaringen hebben meegemaakt. En van ons, onze gidsen, locals, en collega’s. De reizen zijn als een filmedit. Keep discovering weet je nog. Als jij twee keer hetzelfde meemaakt doen wij iets niet goed. Ons vak is ervaringen editten. In je luxe hangmat van de lodge nagenieten van een week stoffig stijf verende terreinwagens. Vanaf de veranda van je luxe tent de breathtaking scenery van de afrikaanse wildernis als life wallpaper hebben.

ISLANDS

Blue. Je voeten laten masseren door het zand van de terugtrekkende zee. Strand, zon en een warme zilte bries. Branding en breakfast. The beach as it should be. Waar ooit de pioniers aan land peddelden pootjebaadt jij de zee in. Natuurlijk ga jij niet alleen aan het strand liggen. Nee zeg. We hebben een mooie melange voor je samengesteld. Ontdek hieronder.

Islands icon African Luxury

CULTURE

Afrika is leven! Dat voel je. Het is een soort thuiskomen horen we wel eens. Dat hadden wij ook. Nergens ter wereld is dat zo sterk als hier. Afrika is ritme. Afrika is kennis. Afrika is wijsheid. Er is elke dag wel iets om je over te verwonderen. Wij nemen je graag mee naar al die plekken. Keep discovering, het zit in ieder mens. Die drang om te willen weten. Het is zo mooi. Dat heet leven.

Cultuur icon African Luxury

WILDLIFE

Ze zijn er nog. Neushoorns. Leeuwen, Olifanten, Luipaarden en Buffels. Ze worden de Big Five genoemd. En natuurlijk ga jij ze zien. Maar wildlife is zoveel meer. Wist jij bijvoorbeeld van de Tree of Life? Die typische Afrikaanse Apenbroodboom. Die kan zomaar 100.000 liter water vasthouden en worden met gemak 1.000 jaar. Wij nemen je graag mee naar het kloppende wilde hart van Afrika.

Wildlife icon African Luxury
null

WESTELIJKE LAAGLAND GORILLA'S

Authentiek | Tropisch regenwoud | Westelijke Laagland gorilla’s | Talloze vogel- & vlindersoorten | Ongerept & ‘off the beaten track’
12 dagen v.a. € 8.150,- p.p.

+ Voorbeeldreizen
null

WESTELIJKE LAAGLAND GORILLA'S

Authentiek | Tropisch regenwoud | Westelijke Laagland gorilla’s | Talloze vogel- & vlindersoorten | Ongerept & ‘off the beaten track’
12 dagen v.a. € 8.150,- p.p.

LUXE ACCOMMODATIES

Het genoegen van reizen zit ‘m vaak in de kleinste details. Daarom kiezen wij voor luxe accommodaties. Dat zijn accommodaties die we persoonlijk uitzoeken of die ons worden aanbevolen door mensen die onze definitie van luxe onderschrijven. Wij associëren luxe met het hebben van unieke en individuele ervaringen. Het gevoel onderdeel te zijn van een bijzondere en persoonlijke gebeurtenis. Luxe is ook comfort en van alle gemakken voorzien. Onze luxe geeft je altijd het gevoel een enorme bofkont te zijn.

IN THE KNOW

Gele lijn 4
null

Leuk om te weten

null

Het Land & Het Verhaal

null

Goed om te weten

null

African luxury Magazine

null

Let your journey begin

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief en ga akkoord met de voorwaarden