Image courtesy: White Pearl

Black Spots & Pearls

In één week kom je volledig tot rust met een verblijf in het luxe Phinda Game Reserve waar je naast de Big Five ook de bedreigde zwarte neushoorn spot en na de innoverende safari’s kunt uitrusten aan de ongerepte stranden van Mozambique in het luxe White Pearl Resorts.

Logo African Luxury

DE REIS IN 'N NOTENDOP

Black Spots & Pearls

Aantal dagen:
9 dagen uit & thuis

Prijs vanaf:
€ 4.730,- p.p. (Inclusief: Vluchten | Meet & Assist op luchthaven | Alle transfers | Accommodaties | Safari- en strandactiviteiten)

Highlights:
Big five Safari | Subtropisch klimaat | Luxury Barefoot strandvakantie

ALLES OVER DEZE REIS

Gele lijn1.1
WAT MAAKT DEZE REIS ZO BIJZONDER?

Phinda Private Game Reserve bevindt zich in het noorden KwaZulu Natal. Het Phinda Game Reserve geldt als positief voorbeeld van een uiterst succesvolle samenwerking tussen de lokale gemeenschap en de natuurbescherming. Tijdens de wandel- en jeep safari kom je veel dieren en wellicht de bedreigde zwarte neushoorn en cheeta’s. Ook vogelliefhebbers komen in het Phinda Private Game Reserve ogen tekort, aangezien er zo’n 400 verschillende vogelsoorten te vinden zijn. Het gebied staat beschreven als de “Seven Worlds of Wonder”, met zeven verschillende ecosystemen – bossen, graslanden en natte gebieden, doorweven met bergketens, rivieren en moerassen.

White Pearl Resorts is één van Afrika’s best bewaarde geheimen en, gelegen in de streek Ponta Mamoli, biedt het de ultieme “Barefoot African Luxury”. Dat betekent dat je hier op zeer informele manier en in alle rust en privacy kunt ontspannen en kunt genieten van al hetgeen u geboden wordt. Ponta Mamoli is de thuisbasis van de schildpadden die een broedplaats hebben in zuid Mozambique.

WAT MAG JE VERWACHTEN?

Dag 1 – 2

Johannesburg

 

Dag 2 – 5

Phinda Private Game Reserve

 

Dag 5 – 8

White Pearl

 

Dag 8 – 9

White Pearl – Johannesburg – Amsterdam

 

Dag 1 – 2 Johannesburg
Op de luchthaven van Johannesburg wordt u verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiger welkom geheten en naar het Intercontinental hotel  gebracht.

Dag 2 – 5 Phinda Private Game Reserve
Na een uitgebreid ontbijt word je opgehaald voor de vlucht naar Phinda Game Reserve. De vlucht voert je over het adembenemende Zuid Afrikaanse landschap. Vanaf de airstrip wordt je naar de lodge gebracht waar je de komende 4 dagen doorbrengt met gamedrives, wandelen of gewoon genieten van het adembenemende uitzicht vanaf je eigen terras met pluche pool.
Je kunt in plaats van een safari ook een kano-tocht maken over de Mzinene-rivier, Black Rhino tracking te voet of het een special “Wild Cats”project bezoeken.

Dag 5 – 8 White Pearl
Na de ochtend safari en een heerlijk ontbijt vertrek je per luxe 4X4 vanuit Phinda richting Mozambique. De drie uur durende autoreis brengt je langs de kleine Zulu dorpen naar White Pearl. White Pearl heeft 22 suites, die zijn gebouwd op palen en die –als het ware- zweven tussen de met fynbos begroeide duinen. Alle suites zijn airconditioned en hebben uitzicht op de zee. Je kunt hier de dagen vullen met heerlijk luieren in de zon, eindeloos strandwandelingen maken, vissen, duiken, snorkelen, zwemmen de dolfijnen of kajakken op zee.

Dag 8 – 9 White Pearl – Johannesburg – Amsterdam
Met een 4 x 4 transfer word je terug gebracht naar de airstrip van Phinda waar je per vliegtuig terug vliegt naar Johannesburg. Vervolgens vlieg je via Johannesburg terug naar Amsterdam.

WAT ZIJN DE KOSTEN?
Luxury Editie (2 pers.)
Vanaf € 4.730,- p.p.
Intercontinentale retourvlucht groenvinkje
Internationale retourvlucht JNB – Phinda – JNB
Alle luchthaven belastingen en toeslagen groenvinkje
Meet & Assist bij aankomst in Johannesburg groenvinkje
Alle Transfers groenvinkje
Welkomstmap met Reis- en routebeschrijving groenvinkje
1 overnachting,
Johannesburg
The Intercontinental ORT Hotel
(logies en ontbijt)
3 overnachtingen,
Phinda Game Reserve
Phinda Mountain Lodge
(logies, alle maaltijden & safari-activiteiten)
3 overnachtingen,
Ponta Mamoli, Mozambique
White Pearl
(logies, alle maaltijden & strand-activiteiten)

Genoemde prijzen zijn indicatief, per persoon en afhankelijk van wisselkoersen en beschikbaarheid op het tijdstip van boeken.

REIS IN BEELD

Gele lijn 3
null

null

null

null

null

null

null

null

null

ONZE SERVICE

Gele lijn1.1
null

UBUNTU

Of het nu midden in de wildernis is of in het hart van de stad. Gastvrijheid vóel je en maakt het verschil tussen een goede en een onvergetelijke reis. Afrikanen zijn meesters in Ubuntu: de pure en ongeremde gastvrijheid. En wat je geeft krijg je terug. Wanneer jij gastvrij bent, zul je nog meer plezier en ubuntu ervaren.

null

ZEKERHEDEN

Bij jouw vakantie hoort een onbezorgd gevoel. Daarom is African Luxury aangesloten bij verschillende brancheorganisaties en maken wij er werk van om onze partners ter plaatse en de accommodaties op onze website regelmatig zelf te bezoeken. Zo kun jij met een goed gevoel vertrekken én thuiskomen.

null

GEMAK ONDERWEG

Je reisbescheiden altijd bij de hand in je persoonlijke travel app. Hierin kun je ook onze reistips bekijken en je ervaringen delen. Voor het maken van reserveringen of het regelen van andere praktische zaken onderweg is altijd een lokale vertegen-woordiger bereikbaar.

OFFERTE AANVRAGEN

Gele lijn 4

  Afrika is leven! Dat voel je. Het is een soort thuiskomen horen we wel eens. Nergens ter wereld is dat zo sterk als hier. Er is elke dag wel iets om je over te verwonderen.

  Wij nemen je graag mee naar al die plekken. Een op jouw individuele wensen toegesneden reisvoorstel aanvragen begint hier. Om je optimaal van dienst te kunnen zijn vragen we je alvast om het onderstaande vragenlijstje in te vullen. Daarna nemen we spoedig contact met je op.

  Doe je liever alles zelf maar kom je er niet uit of weet je het niet zeker? Kom dan langs bij ons op kantoor, dan kijken we er samen naar.

  Contactgegevens

  Reisgegevens

  ik ben/wij zijn flexibel (voer aantal dagen in)
  weet ik nog niet (voer aantal dagen in)

  Verwachte reissom per persoon (inclusief vliegtickets)

  € 3.000 - € 4.500
  € 4.500 - € 6.000
  € 6.000 - € 7.500

  Bestemmingen

  BotswanaKeniaMarokkoMadagaskarMozambiqueNamibiëRwanda
  TanzaniaWest-AfrikaZambiaZanzibarZimbabweZuid-AfrikaCombinatie van 2 of meer landen

  Wensen, vragen of opmerkingen

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief en ga akkoord met de voorwaarden